Ljutiti Vučić zvao zagrebačkog pročelnika zbog njegovog komentara o prosvjedu u Srbiji

Wikimedia

Gostujući na N1 televiziji, pročelnik Ureda za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba Pavle Kalinić komentirao je prosvjede u Srbiji zbog čega ga je Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije, osobno nazvao, prenosi Net.hr.

Sporna je Kalinićeva izjava da iza svega stoje strane obavještajne službe.

“Iza toga ne vjerujem da stoji ekipa iz Dveri ili Đilas iliVuk Jeremić. Tu vjerojatno postoji pomoć sa strane da se dovede Vučića u red, da radi ono što se traži od njega – da radi ili će dovesti novu ekipu koja će bolje slušati”, kazao je tom prilikom Kalinić.

Nakon što je na upit novinara o Kalinićevoj izjavi Vučić odgovorio da ne zna uopće tko je to jer ne gleda uopće hrvatske medije, Vučić se potrudio doći do njegovog broja i nazvati ga.

“On je prvo komentirao pa je tek onda pogledao emisiju koja je bila snimana u Zagrebu, nakon toga smo se čuli, popričali, izgladili nesporazume. U svakom slučaju je jedna vrlo ugodna osoba, s obzirom da smo prije nekih 30 godina bili na bitno različitim stranama. Jedno jako ugodno iznenađenje za mene”, komentirao je Kalinić Vučićev poziv.


Komentari