Ljudi razočarani voznim redom autobusa na zapadu grada: ‘To je linija Hrvatske lutrije, a ne ZET-a’

Terminal Črnomerec, ilustracija (Foto: Boris Kovacev / CROPIX)

Razočaran autobusnim linijama na zapadnom dijelu grada, jedan Zagrepčanin odlučio je javno podijeliti svoj problem u kvartovskoj grupi na Facebooku. Naime, linija 115 Ljubljanica – Špansko – Jankomir, ističe, ne vozi redovito što stvara svakodnevne frustracije putnika koji kasne na posao.

Stanovnici Španskog konačno dočekali: Uređuje se ruglo u kvartu, saznajemo i kako će izgledati

Sve se svodi na lutriju

“Linija 115 svakodnevno ima problema s polascima u 04:45 i 05:00 sati. Nije li jednostavnije ukinuti ta dva polaska i prestati maltretirati ljude. Sve se svodi na lutriju i nadu kako će bus doći ili ne. Naravno, postoje alternative na Zagrebačkoj aveniji. Linija 116 i linija 107 prema istoku, kao i 136 prema Črnomercu.

Ali dati ljudima na znanje da je linija 115 feler i promijeniti to u voznom redu, nije valjda tako teško. Treba napisati da je linija 115 u vremenskom periodu od 04:45 i 5:00 linija Hrvatske lutrije, a ne ZET-a”, napisao je ljutiti Zagrepčanin.

Terminal na Črnomercu, ilustrativna fotografija (Foto: Boris Kovacev / CROPIX)

Redovito preskaču termine

“Da znam, 115 i u kasnijim dolascima zna ‘preskočiti ‘, a o liniji 107 bolje da ni ne krenem”, “Tako je i sa linijama 115 u 7.30, 7.42 i sa 136 ista stvar. Također, lutrija su i polasci sa Ljubljanice i Črnomerca, jednom bus dođe, jednom ne”, “Ma redovito preskoče termine, ne samo taj. To vam je nažalost na dnevnoj bazi tako, u oba smjera”, “Danas ujutro nije bilo polaska u 06.22 sa Remize”m pisali su građani.


“Treba se žaliti kad god za to smatrate da ima potrebe, u konačnici sve to mi plaćamo -radni građani grada Zagreba”, “Treba ZET-u reći da lažu i da će te ih tužiti jer zbog njih kasnite na posao i da vam se oduzima od plaće, a ne daj Bože da zbog toga dobiješ otkaz”

“Razmišljam da se možda potpiše neka peticija”, “Da se svaki dan svi žalimo i šaljemo mail-ove možda bi se nekaj promijenilo”, zaključili su građani.

Uznemireni stanovnici na zapadu Zagreba: ‘Čujem policijski helikopter kaj već pol sata kruži oko kvarta’

Mi smo obavijestili ZET o ovoj problematici i ičim dobijemo odgovor, odmah ćemo ga objaviti.


Komentari