Ljubiteljice kozmetike, pozor! Opremite se za more po smiješno niskim cijenama! Lakovi za nokte koštaju manje od 3 kune

FOTO: Pexels

Za Žabac Food Outlet sada već skoro svi Zagrepčani znaju. Ovo je trgovina koja je specijalizirana za prodaju po nižim cijenama, a roba koja tamo dolazi najčešće je višak proizvodnje ili je pak pred istekom roka trajanja.

Iako njen naziv govori kako se tu radi o trgovini koja prodaje hranu, s vremenom je Žabac proširio svoju ponudu na različite artikle.

Danas su na svojoj Facebook stranici otkrili nevjerojatno niske cijene kozmetičkih sitnica koja trebaju svakoj ženi.

Sezona sandala je u punom jeku, a nitko ne voli neugledne nokte. U Žabcu lakove možete pronaći za simbolične 2,99 kune. Po ovakvoj cijeni, šteta je ne uzeti sve nijanse koje vam nude!

 

Facebook

Ukoliko planirate ljetovanje i uživanje u suncu korištenje zaštitne kreme je obavezni korak. Žabac je i na tom polju postao opasna konkurencija popularnim drogerijama budući da Eveline ulje za sunčanje nude po neodoljivoj cijeni od 6,99 kuna.

Facebook

Grickalice se nerijetko mogu pronaći po cijeni od samo jedne kune, a sama ponuda se razlikuje od dana do dana. Ove ponude možete pronaći na tri različite lokacije diljem grada pa tako obavezno posjetite Tratinsku 80a, Tkalčićevu 4 ili Importanne centar.


Komentari