LINIJA 105 PROMETUJE SKRAĆENO: Zbog održavanja humanitarne utrke ‘MedvedRUN’

Pivnica Medvedgrad

Zbog održavanje humanitarne atletske utrke “MedvedRun”, autobusna linija 105 (Kaptol – Britanski trg) prometovat će skraćeno od Britanskog trga do Cmroka u nedjelju, 19. lipnja, od 9 do 11 sati.

Naš cilj je motivirati što je moguće veći broj ljudi da se pokrenu i učine nešto dobro za sebe i svoje zdravlje, a pritom pomognu onima kojima je to najpotrebnije.

Danas se (19.6) ove godine, po prvi put, održava utrka MedvedRUN. Pivovara i pivnica Medvedgrad, u suradnji sa Sljeme.run, organizatori su ove utrke. Utrka počinje i završava u jednoj od pivnica Medvedgrad – Mali Medo u Tkalčićevoj ulici.

Pivovara i pivnica Medvedgrad poznata je po podupiranju zdravog načina života, pomaganju potrebitima i promoviranju Grada Zagreba. Trčanje i pivo nije teško spojiti jer se zna da pivo najbolje hidratizirana nakon fizičkog naporna te da zbog svog sastava brže povraća izgubljenu energiju. Samo za tu priliku pivnicu Mali Medo otvaraju ranije te vas tamo već od jutra čeka Yellow Submarine bend, tople kiflice sa sirom i čvarkuše, hladno pivo i još mnogo toga.

Pivovara i pivnica Medvedgrad poznata je po svojoj ljubavi prema Zagrebu zato je bilo logično da će se sama utrka odvijati u centru grada prolazeći Zagrebačkim znamenitim ulicama a u sam projekt su uključili i Mjesnu zajednicu.

Trči se po centru grada

Prva MedvedRUN utrka koja će, sigurni smo zaživjeti kao tradicija, trči se po centru Zagreba i to dijelovima kojima većina nas ne prolazi baš često – Felbingerove stube, Dvoranski prečac, serpentine kod Dubravkinog puta… sve to imat ćete prilike protrčati dva puta jer jedan krug koji smo zamislili iznosi pet kilometara…

Podrška trčanja – za okrijepu najbolje prirodno pivo puno vitamina B

Humanitarni karakter MedvedRUN utrke

Kroz svoju inicijativu Dobri duh Zagreba, pivovara i pivnica Medvedgrad pomaže onima kojima je to najpotrebnije a isto tako se trude vratiti gradu Zagrebu kojeg toliko vole. Iz ljubavi prema gradu nastala je ideja MedvedRUN utrke pa je logičan slijed bio da se doda i humanitarni karakter.
Pivnica i pivovara Medvedgrad će za svakog prijavljenog trkaća donirati 10 kuna (maksimalan iznos 5 000 kn). Od skupljenih novaca u pivnici Medvedgrad, Mali Medo biti će organiziran ručak za djecu iz Dječje udruge Hrabrost.

Nagrada za pobjednike

1. Pivo u težini pobjednika
2. Gajba piva Medvedgrad
3. 6-pack piva Medvedgrad


Komentari