ZAGREB IMA NOVU KRALJICU: Je li ovo najljepša nositeljica titule do sad? (FOTO)

Facebook

Za titulu Kraljice Zagreba borilo se 14 djevojaka, a kao i obično žiri su pokušavale osvojiti u nekoliko izdanja. Prvo su prošetale u vjenčanicama pa u bundama, a onda je na red došla i šetnja u kupaćim kostimima.

Atraktivna Marija Vukojević nova je Kraljica Zagreba, a očekuje ju natjecanje za Kraljicu Hrvatske. Uz bok okrunjenoj stale su i dvije princeze, a one su dobile čak dvije titule. Osim titulom prve princeze Antoanet Levačić dobila je i titulu Miss osobnosti, dok je Dora Katarina Špoljar uz drugu princezu postala i Miss fotogeničnosti.

12316493_938307819539451_3394634893366366281_n
Facebook

“Nisam očekivala da ću pobijediti. Govorili su mi ‘ti ćeš pobijediti’, a ja sam govorila da nema šanse, da će netko drugi. Jako sam uzbuđena i jako mi je drago”, rekla je Marija po završetku natjecanja za Index.hr

Studentica fizioterapije zna da pobjeda na ovom izboru ne označava kraj, nego tek početak intenzivnog rada.

“Ovo je manji izbor od prave Kraljice Hrvatske, tako da me čeka još više priprema i mislim da ću još više biti pod tremom. Toliko smo čekale da izađemo na pistu da su ti izlasci prošli lagano, pa se nadam da će tako biti i za Kraljicu Hrvatske”, priznala je Marija.

Iako se na pisti djevojke uvijek smješkaju i slažu, Marija iskreno kaže kako konkurencija među njima itekako postoji.

Facebook
Facebook

“Kao u svakoj velikoj grupi, postoji konkurencija. Ne može svaka cura doći i reći, ja nemam konkurenciju, to ne bi bilo u redu. Konkurencija postoji i postoje grupe djevojaka koje su se bolje slagale i one koju se lošije, ali nije bilo sukoba ili tako nešto”, ustvrdila je ova djevojka.

Natjecanje se održavalo u Kristalnoj dvorani hotela Westin, a program je vodila Doris Pinčić Rogoznica. Među članovima žirija našli su se Lidija Bačić, glumica Ankica Dobrić, aktualna Kraljica Hrvatske Tina Živković te političar i ekonomist Ljubo Jurčić.


Komentari