IMA LI NADE? Bandić vlasnicima lunaparkova obećao sastanak

FOTO: Wikipedia

Vlasnici i djelatnici lunaparkova prosvjedovali su ispred Gradske uprave zbog progona lunaparkova iz grada Zagreba.

Traže od gradonačelnika Milana Bandića da im omogući rad jer imaju obrtnice i od svoga rada žive dugi niz godina.

Nama je lunapark jedini izvor prihoda, mi nemamo druge prihode. Bavimo se time desetljećima, mi, naša djeca i svi koji dolaze iza nas. Mi smo 5 godina u Zagrebu, a obitelj se bavi time već 50,60 godina. Lanac smo nekadašnjeg lunaparka koji je bio na mjestu današnjeg Sheratona.”, rekla je vlasnica lunaparka Anita Berger reporterki 24 sata.

>>>NEMAJU GDJE, A NE ŽELE POSTATI SOCIJALNI SLUČAJEVI: ‘Za njih je naš lunapark ruglo, to su nam u Gradu otvoreno rekli’ (FOTO)

Alan Ordulj iz Gradskog ureda za prostorno uređenje rekao je kako je Pravilnikom donesenim prije nekoliko mjeseci određeno ukidanje lokacija za postavljanje lunaparkova u gradu.

“Temeljem prosvjeda naših lunaparkaša gradonačelnik je odredio da će ih sve primiti sljedeći petak 4. studenoga u 11.00 sati u dvorani 372 kako bi dogovorili daljnji tijek postupanja. U najavi je i projekt kojim bi se napravio jedan veliki lunapark u gradu Zagrebu po uzoru na svjetske i europske metropole”, rekao je Alan Ordulj, zamjenik pročelnika Gradskog ureda za prostorno uređenje, prenosi zagrebancija.com.

>>>VLASNICI LUNAPARKOVA: ‘Gradonačelnik nas je nazivao pogrdnim nazivima, stanite uz nas!’


Komentari