Lana brutalno spustila hejtera: Napao ju zbog podrške kolegici!

lalana/Instagram

Poznata zagrebačka pjevačica Lana Jurčević na meti hejtera pronašla se nakon što je podržala svoju kolegicu Ninu Badrić koju je poslala javni apel Vladi da se pjevačima omogući ponovno organiziranje većih koncerata unatoč epidemiooškoj situaciji ako je trenutačno procjenjena kao nepovoljna za veća okupljanja.

Na komentar neka ide kopati krumpire oglasila se i Nina Badrić: ‘Ovo je poraz ljudskosti’

Lana je svojoj kolegici pružila podršku, ali nisu svi imali razumijevanja za njihove profesionalne probleme.

“Treba pomoći gladnima i siromašnima, a vaš sektor to sigurno nije. Smanjite svoje luksuze i bit će za sve”, napisao je jedan pratitelj i time jasno dao do znanja svoj stav.

“Naš sektor nije? Mi nismo pjevali na 1001 humanitarki? Mi nismo pomogli i nismo prikupljali svojim radom i utjecajem financije za one kojima to treba? Aj dobro… Slobodno googlaj moj osobni koncert iz Cibone i prikupljenih preko milijun kuna, googlaj donacije mog brenda, ostalo ti ne smijem i ne želim reći. Ne moraju svi sve znati… I gdje su svi ostali koncerti kojima smo svi pjevači bili dio. Pliz, prvo se informiraj pa govori… ili jednostavno, ako ti se ne da, sjaši mi s profila. Hvala”, nije mu ostala dužna Lana.


Komentari