LA ŠTRUK I DALJE PRKOSI STOŽERU: ‘Napravili bismo ih pa sve da nam cijeli stožer s repetiranom Alemkom stoji pred vratima’

Izvor: Facebook

Zagrebački restoran, poznat po vrhunskim štruklima La Štruk, ali i otvorenim izražavanjem nezadovoljstva pojedinim Vladinim mjerama za suzbijanje pandemije koronavirusa, jučerašnjom je objavom opet izazvao brojne reakcije.

Mnoge je objava raznježila, a podrške nije nedostajalo. Naime, iz restorana su objavili zanimljivu molbu koju je bilo nemoguće odbiti. Uz objavu su i priložili fotografiju poruke koju im je uputio jedan budući mladoženja.

“Imam jednu zamolbu za vas, planiram zaručiti svoju djevojku i jedno od naših najdražih sjećanja je naš prvi spoj koji je bio baš u La Štruku. Specijalitet tjedna bile su vam štrukle od češnjaka koje smo uzeli nakon nervoznog prvog razgovora i otkrivanja da oboje volimo češnjak”.

U nastavku poruke budući mladoženja djelatnike restorana pita mogu li napraviti te štrukle uz koje su se zaljubili. La Štruk je, uz odgovor na molbu, i ovoga puta malo ‘bocnuo’ neke članove Stožera:

Napravili bismo te štrukle s češnjakom pa sve da nam cijeli stožer s repetiranom Alemkom stoji pred vratima.

Eto, u…

Objavljuje La ŠtrukPonedjeljak, 21. prosinca 2020.

“Napravili bismo te štrukle s češnjakom pa sve da nam cijeli stožer s repetiranom Alemkom stoji pred vratima. Eto, u ovoj godini razdvajanja, ima i nas koji spajamo ljude. Pozdrav svima zaljubljenima i normalnima, znamo da vas ima”, piše u njihovoj objavi.

Za slučaj da vas zanima kako su prošle zaruke, La Štruk je podijelio i tu informaciju.

“P.S. Rekla je DA”.


Komentari