KUJUNDŽIĆ ZAVRŠAVA KAMPANJU Evo što Hrvatska zora priprema Zagrepčanima

Facebook

Skup bi trebao trajati do 19 sati.

Hrvatska zora STRANKA NARODA danas na zagrebačkom Cvjetnom trgu organizira svoj završni predizborni skup.

Naime, stranka na čijem je čelu prof.dr.sc. Milan Kujundžić danas, 05. 11 s početkom u 16 sati, organizira završava svoje aktivnosti vezane za predizbornu kampanju. Uz prigodno dijeljenje krafni i mandarina, nazočni će imati prilike popričati i družiti se s kandidatima Hrvatske zore. Skup bi trebao trajati do 19 sati.

Kako naglašavaju iz stranke, građani će imati priliku razgovarati s kandidatima iz svih zagrebačkih izbornih jedinica (1.,2.,6. i 7.).

Podsjetimo, Hrvatska zora na ove izbore izlazi samostalno u šest izbornih jedinica, a sedma izborna jedinica koja obuhvaća jugozapadni dio Zagreba, Karlovačku županiju i dio Primorsko-goranske, u potpunosti je prepuštena u ruke mladim snagama iz ove domoljubne stranke.

”Očekujem da će hrvatski narod na ovim izborima imati svijest dostojanstvo i odgovornost jer ako toga ne bude ne trebaju nam izbori. Vjerujem da je hrvatski narod svjestan tko je napravio ovu krizu i koliko je ona duboka te da će imati dostojanstvo i pokušati tražiti bolje nego što je do sada bilo kao i da će imati odgovornost za hrvatsku sadašnjost i budućnost”, rekao je Kujundžić.

KUJUNDŽIĆEVA IZJAVA IZVUČENA IZ KONTEKSTA! Evo što je zapravo rekao o premijeru Milanoviću


Komentari