KROZ OVU USTANOVU PROŠLE SU GENERACIJE: Spektakularnom proslavom obilježili 25 godina

Centar za strane jezike ANGLA obilježio je 25 godina rada, a tom prilikom u Atriju Arheološkog muzeja okupile su se brojne poznate osobe, ali i poslovne partneri, suradnici i učenici ove poznate domaće škole.

Specijalni gost sinoćnje proslave bio je naš renomirani glumac Tarik Filipović koji je pripremio iznimno zabavan i humorističan program. Tarik je izvedbom prilagođenog odlomka iz monodrame Ćiro dignuo sve prisutne na noge, dok je za voditeljski dio programa bio zadužen Josip Šarić. Za glazbeni dio pobrinuo DJ Igor Primec, a ovom je, sad već tradicionalnom proslavom obljetnice rada, ANGLA, kao jedan od vodećih jezičnih centara u Hrvatskoj, najavila i početak nove  školske godine za koju su upisi upravo u tijeku.

“Od početka djelovanja do danas Angla ima kontinuirani i zapaženi porast polaznika što je rezultat predane posvećenosti našoj misiji ‘pružiti polazniku vrhunsku kvalitetu nastave, te osjećaj zadovoljstva i ugode tijekom učenja’. Ponosni što smo na svih ovih 25 godina rada i na sve što smo postigli. ANGLA je već godinama sinonim za top kvalitetu tečajeva stranih jezika i komunikacijskih vještina te market leader u navedenom području. Poštujući našu strategiju razvoja ali i očekivanja i zahtjeve polaznika stvorili smo modernu, kreativnu i inovativnu nastavu prilagođenu svakom pojedincu i njegovim potrebama. U ovom trenutku Angla djeluje na 8 lokacija u Zagrebu, a ono što nas posebno veseli je da smo u ovih 25 godina imali 12 360 jedinstvenih polaznika, održali smo 165 000 školskih sati te smo surađivali s preko 50 uspješnih hrvatskih kompanija”, objasnila je Marijana Šimundža Golemac, direktorica Centra stranih jezika Angla.

Nakon toga otkrila je tajnu dugogodišnjeg uspjeha ANGLE pa navela: “U suvremena svjetska dostignuća iz područja lingvistike i učenja stranih jezika ugradili smo i svoje vlastite načine i strategije poduke te postali prepoznatljivi po modernoj, nekonvencionalnoj nastavi, koja je u cijelosti približena polazniku, njegovim potrebama, profilu ličnosti i stupnju obrazovanja. U tom smislu ‘metoda aktivnog učenja’ postala je naše zaštitno obilježje zbog kojeg je Angla škola s razlikom. Sustavno pratimo i provodimo najnovije europske i svjetske trendove u poduci stranih jezika. Metodom aktivnog učenja polaznici postižu brze i efikasne rezultate i mogu aktivno upotrijebiti tj. primijeniti strani jezik u životnim i poslovnim situacijama”, rekla je.

Veliku obljetnicu zajedno s Anglom proslavili su Ivana Husar Mlinac, Tarik Filipović, Zlata Muck Sušec i Saša Sušec, Nataša Božić Šarić i Josip Šarić, Branko Strupar, Boris Svrtan te mnogi drugi.

Inače, od samih početaka, ANGLA je članica zajednice za strane jezike pri HGK. Još 2012. godine uveli su ISO sustav upravljanja kvalitetom, a od lipnja 2015. godine ANGLA je dobila pravo korištenja znaka – ‘Hrvatska kvaliteta’.


Komentari