KRETIVNO I INOVATIVNO: Nagrađena četiri najbolja studentska projekta na Studiju dizajna

Facebook

Ovogodišnje nagrade osvojili su Valentina Sunek, Grgo Petrov, Dorja Benussi i Zrinka Horvat.

Na svečanoj dodjeli godišnjih nagrada i priznanja Studija dizajna Arhitektonskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, sinoć su nagrađena četiri najbolja studentska projekta nastala u akademskoj godini 2014./2015. i dodijeljeno jedno posebno priznanje.

Povjerenstvo Studija dizajna za dodjelu nagrada i priznanja rukovodilo se pri izboru s nekoliko važnih kriterija: od studentskih se radova zahtijevala inovativnost i kreativnost, pozitivna društvena usmjerenost projekta, njegova praktična primjenjivost i pozitivan doprinos dizajnerskoj struci.

Ove godišnje nagrade namijenjene su studentskim projektima nastalim u nastavnim i izvanastavnim aktivnostima na kolegijima Industrijski dizajn i Vizualne komunikacije.

Studentica preddiplomskog studija Valentina Sunek nagradu je dobila za svoj projekt “Zipka Sway“, a njen kolega Grgo Petrov za samoinicirani projekt “Moj prvi abecedarij – slikovnica“. Kao studenti diplomskog studija nagrađeni su Dorja Benussi, s projektom “Senzomotorno stimulativna edukacijska oprema” te Zrinka Horvat s njenim projektom “Taktilna slikovnica za slijepu djecu“.

 


Komentari