Krenuli su natječaji za štandove na Božićnom sajmu

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Natječaj za umjetničke štandove na Božićnom sajmu u Petrićevoj Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić raspisao je javni natječaj za dodjelu osam lokacija za prodaju umjetničkih i prigodnih predmeta na ovogodišnjem Božićnom sajmu, natječaj je objavljen u ponedjeljak, a rok za ponude je 20. studenoga. Osam prodajnih mjesta u središtu Zagreba, u Ulici Frane Petrića, dodjeljuju se bez plaćanja naknade u razdoblju od 9. do 24. prosinca.

Natjecati se mogu fizičke osobe koje imaju status umjetnika, odnosno umjetničku strukovnu školu. Lokacije – mjesta namjenjena su za postavu štanda, radi prodaje umjetničkih predmeta vlastite izrade: slika, bižuterije, predmeta od drveta, keramike, stakla, svile, čestitki i sl. Kako se ponuda podnosi i što mora sadržavati detaljno je opisano u Javnom natječaju objavljenom na službenim stranicama Grada Zagreba. Ponude se šalju Gradskom uredu za prostorno uređenje, izgradnju Grada, garditeljstvo, komunalne poslove i promet, Odsjek za korištenje i zakup javnih površina i reklame.

Ponude će se javno otvarati 23. studenoga. Dogodi li se da izabrani ponuditelj ustupi dodijeljeno mjesto drugoj osobi ili na njemu prodaje predmete koji ne pripadaju asortimanu iz njegove ponude na natječaj, komunalno redarstvo uklonit će štand u roku od 24 sata, napominje se u Natječaju.

Piše Hina


Komentari