KREĆE ZAGREBAČKA BOŽIĆNA BAJKA Tisuće Zagrepčana dolazi na paljenje lampica

28. studenog s početkom u 19:30 sati, pale se prve božićne lampice u Zagrebu, točnije Zrinjevcu.

Preko 1000 ljudi najavilo je dolazak na već tradicionalno paljenje lampica na Zrinjevcu. Putem Facebooka organizatori pozivaju na početak čarobnog božičnog ugođaja u našoj metropoli.

”Pozovite prijatelje i obitelj – pridružite se zagrebačkoj božićnoj bajci! Program 28. studenog počinje u 19:30 sati, uskoro donosimo detalje!”, stoji u najavi događaja.

Podsjetimo, ugledni portal za putovanja “Najbolje europske destinacije” nominirao je Zagreb kao jedan od najboljih božićnih destinacija u 2015. , poziva sve posjetitelje da dođu i vidjeti zašto tako mnogo turista odabire glavni grad Hrvatske kao svoje omiljeno odredište za zimski odmor.

>>> Zagreb je nominiran za NAJBOLJU EUROPSKU BOŽIĆNU DESTINACIJU (FOTO/VIDEO)

Ledena bajka na Zrinjevcu

Ledeni park‬ prvi je put predstavljen prošle godine i vrlo brzo je postao prepoznatljivo događanje tradicionalnog Adventa u Zagrebu.

”Naše je klizalište jedinstveno u ovom dijelu Europe, a sjajne reakcije posjetitelja u prošloj godini potakle su nas da i ove godine nadmašimo sva očekivanja!”, poručili su organizatori. Ledena bajka građanima će biti dostupna od 28. studenog kad započinje i manifestacija Advent u Zagrebu

>>> U sklopu ADVENTA i ove godine ćete uživati u LEDENOJ BAJCI NA TOMISLAVCU (FOTO)


Komentari