KRAJ POTRAGE! Nakon više od godinu dana od nestanka Zagrepčanina Vedrana, njegov otac objavio osmrtnicu: ‘Anđele’

Vedran Patarčić (Foto: Facebook)

Zagrepčaninu Vedranu Patarčiću od 19. veljače 2021. gubio se svaki trag, a njegov otac ovog četvrtka otkrio je da je potraga imala tužan ishod.

Nesretnim slučajem Vedran je preminuo u 34. godini.

O potrazi za Vedranom pisali smo u više navrata. Posljednja ga je vidjela njegova majka Gordana. Tog petka oko 20 sati kazao joj je kako ide prošetati, ali nije se vratio. Zadnji put je viđen u Ulici Janka Matka na Malešnici. Kada je u subotu ujutro Gordana vidjela da se njezin sin nije vratio kući, kontaktirala je policiju.

“Policija nema nikakve dojave. Svaki dan mi je sve teže jer ne znam gdje je. Ako ga je itko vidio, molim vas neka javi”, rekla nam je u travnju drhtavim glasom Gordana koja mjesecima nije gubila nadu.

“Uopće ne znam zašto se to dogodilo. Bio je dobar, uvijek bi došao nakon posla, čistio bi, ali više ne”, pričala je.

Što je prethodilo nestanku, ne zna. Otkrila je i kako je Vedran volio biti u prirodi, bavio se sportom te je na triatlonu osvajao i medalje. U trenutku nestanka nalazio na bolovanju zbog teškog prijeloma ruke. Vijest o odlasku rastužila je i njegove kolege iz bolnice Sveti Duh, kao i susjede koji su na društvenim mrežama izrazili sućut.

Njegov otac Dražen objavio je osmrtnicu i sinu kratko proučio “anđele”.

Komentari