KOSOR IŠLA POGLEDATI JAMES BONDA PA SE ŠOKIRALA: ’Bila sam zaprepaštena, ja sam sve uredno pripremila’

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Gostujući u N1, bivša premijerka Jadranka Kosor prokomentirala je epidemiološku situaciju te istaknula kako nitko nikoga ne tjera da ide na mjesta gdje se nalaze drugi za koje ne znaš imaju li temperaturu, jesu li cijepljeni.

“Ja sam bila neki dan nakon dvije godine pogledati Jamesa Bonda u jednom velikom kinu, u jednom velikom centru. Bila sam zaprepaštena činjenicom da niti nam je netko mjerio temperaturu na ulazu, niti je bilo dezinficijensa, niti je netko dezinficirao, barem ja nisam vidjela jer je bilo dosta smeća po podu nakon prijašnje predstave. Ja sam uredno pripremila dokaz da sam cijepljena, nitko ništa ne pita. To je nešto što su druge zemlje uvele. Bez te potvrde ne možete nigdje ući u Njemačkoj”, podsjeća.

Inače, Kosor je poprilično aktivna kada je u pitanju epidemiološka situacija, a ranije je na svom Twitter profilu objavila i kako je zbog nepoštivanja mjera od strane drugih, nedavno odustala i od ispijanja kave u kafiću.

“Poštar bez maske jutros, prodavačica u pekari jučer. Bez maski ulaze u kafiće pa sam i od kave odustala. Jer je i konobar nosio masku ispod brade. Stožer besplodno ponavlja nosite maske, perite ruke. Nitko ih ne doživljava”, zaključila je tada.

Komentari