Koronavirus među tenisačima: Goran Ivanišević također pozitivan!

Goran Ivanišević pozitivan je koronavirus, objavio je na svojem Instagram profilu.

“Nažalost, nakon dva negativna testa u posljednjih 10 dana, upravo sam saznao rezultate današnjeg, trećeg testa i on je pozitivan na Covid-19. Osjećam se dobro i nemam nikakvih simptoma. Želim obavijestiti sve koji su bili u kontaktu sa mnom na činjenicu da sam Covid-pozitivan i zamoliti ih da poduzmu sve potrebne korake da zaštite sebe i svoje bližnje. Ja nastavljam s ranije započetom samoizolacijom. Želim svim zaraženima što skoriji oporavak”, napisao je.

 

Podsjećamo, bugarski tenisač Grigor Dimitrov zaražen je koronavirusom zbog čega je otkazano finale Adria Toura u Zadru između Novaka Đokovića i Andreja Rubljova, javlja N1.

“Još tri tenisača su pozitivna na koronavirus”, kazao je Šime Vicković načelnik Stožera civilne zaštite Zadarske županij.

Među njima su hrvatski tenisač Borna Ćorić i kondicijski trener ranije zaraženog Dimitrova.

U Zadru se provode testiranja ljudi koji su bili u bliskom kontaktu s bugarskim tenisačom Grigorom Dimitrovom, pozitivnim na koronavirus. On je na Adria Touru u Zadru boravio nekoliko dana i osim tenisa igra je i košarku s ostalim igračima te se družio s građanima, ali i djecom.

 


Komentari