Korisnici Tele2 doniraju zakladi “Reach for Change”

Foto: PR

Suradnja Tele2 i Zaklade Reach for Change traje već tri godine i predstavlja netipičan pristup društveno odgovornom poslovanju. Kroz ovu suradnju napravljen je iskorak od uobičajenih inicijativa korporativne filantropije, novi koncept podrazumijeva aktivno sudjelovanje i angažman obje strane; poslovnog sektora i civilnog društva koji partnerstvom pridonose ostvarenju zajedničkog cilja  – unaprjeđenju života djece.

Do sada je u okviru ove suradnje podržano 12 Nositelja promjene koji su svojim dosadašnjim djelovanjem dotaknuli živote preko 1000 djece u Hrvatskoj.

Od 21. rujna ova suradnja dobiva novu dimenziju i uključuje sudjelovanje korisnika. Naime, Tele2 je lansirao program doniranja financijskih sredstava kojima će se dodatno unaprijediti rad Zaklade Reach for Change.

Prilikom kupovine Tele2 bona u web shopu ili putem MojTele2 portala moguće je odabrati jednu od tri pogodnosti. Za svaki bon u vrijednosti od 27,50 kuna ili više moguće je odabrati dodatne kune odnosno megabajte na računu ili donaciju Zakladi Reach for Change. Odabirom pogodnosti „Donacije za Reach for Change“ Tele2 će za svaki iznos bona donirati definirani iznos sredstava Zakladi Reach for Change.

“Sinergija koju ostvarujemo kroz ovu suradnju projektima donosi trostruku dobit. Njihove ideje podržavamo ne samo financijski, nego i kroz savjetovanje, suradnju i pružanje razvojnih usluga, čime jačamo njihovu održivost i društveni utjecaj. S druge strane, mi kao tvrtka pridonosimo razvoju poslovne održivosti, ali i razvoju svijesti o značaju društvene odgovornosti među našim zaposlenicima, korisnicima i partnerima. Ono najvažnije, zajednički ostvarujemo korist za djecu koja to trebaju, ali i pridonosimo ostvarenju UN Ciljeva održivog razvoja, posebice Cilja 17. Partnerstvom do ciljeva – Učvrstiti globalno partnerstvo za održivi razvoj.  Zahvaljujući ovoj pogodnosti, svi imaju priliku sudjelovati, a korisnik je u fokusu jer dobiva mogućnost donacijama pomoći i učiniti društvo boljim”, poručuju iz Tele2 Hrvatska.

Sretni smo što kroz ovu suradnju uzimamo najbolje od poslovnog sektora i civilnog društva i pozivamo sve svoje korisnike da se uključe i svojim donacijama podrže hvalevrijedne projekte.

Komentari