Konzum odgovorio na ‘prevaru’ oko kofera i naljepnica! Priznaju propust, ali nude i objašnjenje

Nakon što smo jučer objavili priču o nemiloj situaciji s koferima u Konzumu, koja je bila na tragu prevare kupaca, danas smo, nakon tjedan dana, dobili odgovor iz Konzuma na naš upit je li istina da u poslovnicama nema kofera, za koje ljudi neumorno sakupljaju naljepnice za svakih potrošenih 50 kuna u ovom trgovačkom lancu.

“Iznimno smo zadovoljni s odazivom i interesom kupaca za ovaj program nagrađivanja vjernosti s American Tourister putnim kovčezima. Za sve kupce koji su sakupili dovoljan broj naljepnica za kupnju po promotivnoj cijeni, osigurat ćemo mogućnost njihove kupnje tijekom trajanja programa. Kupci se mogu javiti na naš besplatni info telefon 0800 400 000 za više detalja”, kazali su nam iz Konzuma.

Zanimljivo je da su se već danas u Konzumovim trgovinama odjednom pojavili koferi, kojih zadnjih tjedan dana nije bilo na policama u trgovinama. U svakom slučaju, epilog ove priče kako stvari stoje, bit će pozitivan za sve one koji već mjesecima sakupljaju naljepnice u nadi da si po jeftinijoj cijeni priušte kvalitetan kofer.

 


Komentari