Koncert dive Josipe Lisac u čast Karla Metikoša: Prosinačko slavlje ljubavi i glazbe u Laubi

130

Josipa Lisac, najveća hrvatska pjevačka diva svih vremena, svoj će tradicionalni zagrebački koncert u čast Karla Metikoša ove godine prvi put održati u Laubi čiji je jedinstveni ambijent kao stvoren za gracioznost ove glazbene ikone.

Već više od 2 desetljeća, 10.12. rezerviran je za Josipine koncerte za Karla, a prosinačka slavlja glazbe i ljubavi do sada su tako posjetila gotovo sve zagrebačke koncertne dvorane, klubove, sportske dvorane pa čak i prostore na otvorenom.

Prvi veliki Josipin koncert u impozantnoj Laubi također će tradicionalno biti i njezin posljednji u kalendarskoj godini, kojim će završiti još jedna njena izuzetno uspješna koncertna godina. Josipa je ove godine nastupila u Podgorici, Beogradu, Sarajevu, Skopju i na Krku te u Zurichu,  a pred njom su i inozemna gostovanja u Goteborgu, Stockholmu i Munchenu. Posebno se tu ističe koncert u Stockholmu u listopadu, gdje će Josipa nastupiti u sklopu cijenjenog Stockholm jazz festivala.

Ulaznice za koncert u Laubi mogu se kupiti od 24.09.2018. na Eventim prodajnim mjestima te na www.eventim.hr  po cijeni od 230 kn za sjedenje te 170 za stajanje.