Komičarka Marina Orsag otvoreno o zlostavljanju bivše: ‘ Manipulirala je sa mnom i novčano me iskorištavala. Nisam se snašla’

FOTO: Press

Komičarka Marina Orsag, koja nas svake nedjelje iznenadi urnebesnim transformacijama u showu Nove TV “Tvoje lice zvuči poznato”, u intervjuu za Gloriju otvoreno je pričala o svom aktualnom ljubavnom statusu, kao i selidbi u Dubrovnik.

Iako godinama živi na zagrebačkoj adresi u Gajevoj ulici, zbog oštećenja stana uzorokovanih potresom, Orsag se preselila prijateljici u Dubrovnik.

No nevolje za ovu komičarku tu ne prestaju. Naime, zbog pandemije i nedovoljnih prihoda, Marina je bila primorana zatvoriti stand up klub “Studio smijeha”. Ipak, preseljenje u Dubrovnik, donijelo joj je i nešto lijepo. Naime, Marina se zaljubila.

Iako je bila i s dečkima, Orsag je u ranim dvadesetima shvatila da je lezbijka.

Imam novu djevojku i predivno mi je. Jako sam sretna i zadovoljna. Upoznale smo se prije nešto više od godinu dana na mom nastupu u Dubrovniku. Kad sam je ugledala, osjećala sam se kao da me pogodio grom ­ ali ugodno i lijepo­ i toliko se zbunila da samu sebe nisam mogla prepoznati. Nakon što sam se pribrala, shvatila sam da je razlog moje zbunjenosti to što je ona jedna od najljepših žena koju sam ikada vidjela” otkrila je Marina.

Ipak, ljubavno iskustvo iz prošlosti nije joj ostalo u dobrom sjećanju, pa je tako odlučila podijeliti svoju tešku priču, kako bi ohrabrila nekoga tko možda proživljava isto.

“Uključivala je psihičko i fizičko zlostavljanje s manipulacijama i financijskim iskorištavanjem. Najgore je što se uopće nisam snašla – i što sam doživjela svojevrsni Stockholmski sindrom – pa je to trajalo oko dvije godine. Teško je prihvatiti da se nalaziš u takvoj situaciji, ni sada mi nije lako govoriti o tome, no svojim primjerom želim pomoći onima koji se nađu u sličnom problemu. Želim da znaju da nisu sami, da nisi manje inteligentna i kvalitetna osoba ako ti se tako nešto dogodi” priznala je komičarka.

 


Komentari