KOMENTIRAO BOJKOT I IZVRIJEĐAO HND: ‘Ta se kasta ne bori za novinare već za sebe, a za ovo su im krivi Milanović i Josipović’

Facebook/Denis Larin

Čini se kako je bojkot HRT-a kojem su se priključile različite nevladine udruge kao i stranke poput SDP-a, START-a i Amsterdamske koalicije, osuđen na propast.

Nakon Marasovog sramnog izbacivanja HRT -ovih novinara sa press konferencije SDP-a nakon čega se zbog salve kritika i osude tim istim novinarima ispričao, o bojkotu se oglasio i Denis Latin:

“Ja bojkotiram bojkot jer je HND kasta koja si bori samo za svoje partikularne interese, a ne za interese novinara kao takvih. Bojkotiram bojkot civilnog društva jer ne razumiju slobodu medija i medijsko zakonodavstvo koje je uspostavljeno za vrijeme Zorana Miilanovića i Ive Josipovića. Bojkotiram stranke koje su u bojkotu jer nisu toliko inteligentne da shvate da su pravila koja su na snazi uvedena upravo njihovom političkom voljom i zakonima koje su donosili zajedno sa Zoranom Milanovićem, Ivom Josipovićem , Andrejom Zlatar Violić i Orsatom Miljenićem”, objavio je Latin na svojoj Facebook stranici.

 


Komentari