KOLINDA GRABAR-KITAROVIĆ: ‘POLITIČARI moraju raditi na tome da Hrvatska bude ATRAKTIVNA ULAGAČIMA!’

Na međunarodnom sajmu investicija u Zagrebu, REXPO 2015., bila je i predsjednica Republike Hrvatske i naglasila kako su ulaganja značajan čimbenik u razvoju zemlje. 

Rexpo 2015, četvrto izdanje međunarodnog sajma investicijskih projekata, danas je posjetila predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović, pokroviteljica sajma. Predsjednica je u društvu partnerice sajma Sande Marušić i izvršne direktorice sajma Ivane Čabraje obišla izlagačke prostore i porazgovarala sa sudionicima i izlagačima.

“Ulaganja mogu i moraju imati značajnu ulogu u razvoju Hrvatske. Od vitalne je važnosti da kreatori politike u Hrvatskoj, kako na nacionalnoj, tako i na lokalnoj razini nastoje učiniti Hrvatsku što atraktivnijom ulagačima.”, izjavila je predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović.

Na sajmu Rexpo održana je i prezentacija projekta Kupari, turističkog razvojnog projekta zajednice ponuditelja Avenue Ulaganja i Avenue Osteuropa, čija je ponuda danas potvrđena na sjednici Vlade Republike Hrvatske kao ponuda jedinog i najpovoljnijeg ponuditelja. Projekt su predstavili Ivana Paladina, direktor Avenue Ulaganja i predsjednik Uprave Instituta IGH, Marko Dabrović, partner u studiju 3LHD, Sanja Čižmar, starija partnerica u Horwath HTL Hrvatska i Alen Čičak, zamjenik predstojnika Državnog ureda za upravljanje državnom imovinom.

predsjednica RH u posjetu izlagačkom prostoru Instituta IGH

finalisti dodjele nagrada Adriatic 2015 Best New Hotel Award


Komentari