‘Klošaru iz Travnog’: Zagrepčanka uputila brutalnu poruku lopovu koji joj je ukrao torbu

Shutterstock

Nada se da će poruka stići na pravu adresu.

Svjesni smo činjenice da ljudi danas nemaju srama. Varaju se umirovljenici, žica se novac na račun najosjetljivijeg dijela društva, a krađe novčanika i torbi dio su svakodnevnice. Krađu torbe doživjela je i Zagrepčanka iz Travnog, no po svemu sudeći, lopov koji joj je ukrao torbu s dokumentima, brzo će biti otkriven.

U međuvremenu, ova Zagrepčanka uputila mu je poruku, za koju se nada da će stići na pravu adresu.

Njezinu poruku prenosimo u cjelosti:

“Pozdrav klošaru iz Travnog, nadam se da si se obogatio s mizerijom u novčaniku koji si mi ukrao danas 29.3.2017. navečer skupa sa torbom iz auta ( niti pišat nemrem otići bez torbe). Samo da ti kažem, budi pošten pa razreži još jednom prozor i ubaci dokumente jer do para drugih nemreš doći. Ja sam ti sirotinja s 2 i pol kune u džepu tak da se ni sa karticama nećeš usrećiti. Možda ćeš svoje dijete, ako ga imaš, odvesti doktoru preko dokumenta mog djeteta. Nadam se da ti moji dokumenti nešto znače pa odi u banku i plati mi rate kredita usput. Puno sreće s mizerijom ti želi tvoja susjeda! Javi se ako imaš baš tolika mu*a ili ti je jedino što u životu znaš krasti. Eto na svu sreću saznah da ima i video nadzor u blizini pa ćemo vidjet što i kako dalje!” kaže ova Zagrepčanka.

Obraz se danas jeftino prodaje i svjesni smo činjenice da ovakvim ljudima on ništa niti ne znači. No, nadamo se da zrno savjesti ipak čuči u svakom od nas.


Komentari