KK CEDEVITA ZABORAVILA VUKOVAR Ljutiti navijači organizatorima poslali oštru poruku

KK Cedevita

Jučerašnju utakmicu KK Cedevita i grčkog Olympiacosa obilježio je niz propusta.

Pred prepunom dvoranom Dražena Petrovića Grci su nad Cedevitom slavili 83:70.Međutim, osim poraza na domaćem terenu, utakmicu je obilježio niz organizacijskih propusta. Naime, dvorana je bila popunjena do posljednjeg mjesta, ali stotinjak gledatelja s kupljenim ulaznicama ostalo je izvan dvorane jer mjesta više nije bilo. KK Cedevita se na svojim službenim stranicama ispričala svim navijačima koji su ostali izvan dvorane, a novac će im biti vraćen te će dobiti gratis dvije ulaznice za utakmicu s Partizanom, 29. studenoga u Košarkaškom centru Dražen Petrović.

A gdje je Vukovar?

Međutim, osim što svi zainteresirani nisu mogli pogledati utakmicu za koju su prethodno kupili karte, primijetili su kako prije početka utakmice, nije odana počast Vukovaru.

”U dvorani je bila minuta šutnje za sve poginule u terorističkim napadima u Parizu, ali gdje je u toj cijeloj priči Vukovar?”, komentirao je jedan Zagrepčanin te dodaje: ”Mislim stvarno nije u redu. Svi sportski klubovi u to vrijeme imaju minutu šutnje za Vukovar osim te umjetne tvorevine Cedevite.”

>>> KONTROVERZNE FONTANE SENZACIJA U SVIJETU! ‘Odjednom više nisu hercegovačka bara!’ (FOTO)


Komentari