KETY SALON: Beauty oaza u centru grada koja je jednostavno – wow!

Foto: Frizerski salon KETY

Možete li poželjeti išta više od savršene frizure koju vam pružaju eksperti za njegu i styling kose u prekrasnom božićnom ambijentu?

S nama to postaje moguće – jer ovih blagdana poznati zagrebački frizerski salon KETY nekoga od vas odlučio je počastiti poklon bonom u iznosu od 800 kuna.

Foto: Frizerski salon KETY

“Moć sadašnjeg trenutka u ovom salonu ste vi i vaša kosa” – nit je vodilja jednog od vodećih salona u srcu grada Zagreba, na 400 m od glavnoga trga, u Mesničkoj 5A.

Foto: Frizerski salon KETY

U reprezentativnom i luksuznom, ali prije svega ugodnom prostoru Kety tim nastoji da se svaki klijent osjeća opušteno i posebno.

Foto: Frizerski salon KETY

Standardi su ovdje postavljeni visoko, s ciljem maksimalne kvalitete, posvećenosti i personaliziranog pristupa, a vjerujte kad kažemo kako ovdje nećete dobiti samo uslugu “friziranja”. Dobit ćete tretman kvalitete, osjećaj povjerenja i želju da se vratite ponovno.

Individualan pristup svakom klijentu je važan u ovom salonu jer, kako ističe vlasnica Katarina Karlović, “svaka kosa ima svoju povijest i svoju priču te ne postoje dvije jednake kose, a također ni dva jednaka pristupa. Iz tog razloga, svakom klijentu pristupamo individualno uzimajući u obzir vaš stil, vrstu kose i način života”.

Foto: Frizerski salon KETY

Inspiracije za praćenje trendova na svjetskom nivou te stilskih transformacija u ovom salonu ne nedostaje, jer one stižu sa svih strana, a eksperti za njegu i styling kose te master stilist školovan u Londonu konstantno se educiraju.

Sasvim drugačiji beauty koncept, koji uz friziranje nudi i usluge vizažista, opuštajuće i njegujuće tretmane njege ruku, najugodnije masaže vlasišta te premium proizvode samo su dio KETY EXPERIENCEA koji oduševljava.

Foto: Frizerski salon KETY

Pokloni za klijente, šampanjac za svakoga, miris cimeta, kolača i čaja te najljepše frizure koje smo osmislili za vas samo su dio onoga što vas iščekuje u KETY salonu ovih blagdana. Dođite i posjetite nas”, poručila je vlasnica Katarina Karlović.

Dašak atmosfere, više informacija, novosti ili samo inspiracije možete potražiti i na službenom Instagram profilu.

Foto: Frizerski salon KETY


Komentari