KĆI PREDSJEDNICE RASTURA NA LEDU: Hoće li nas uskoro predstavljati na Olimpijskim igrama?

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Ovu nedjelju Katarina je službeno postala juniorska prvakinja Hrvatske u umjetničkom klizanju, a nije joj niti 15 godina.

Sudeći prema njenim dosadašnjim sportskim uspjesima njene kćeri, naša bi predsjednica Kolinda Grabar Kitarović uskoro mogla biti još ponosnija majka nego što trenutno jest. Naime, nakon što je u nedjelju Katarina Kitarović osvojila Juniorsko prvenstvo Hrvatske u umjetničkom klizanju, govori se kako joj se smiješi uspješna klizačka karijera.

Tako je Katarina, koja će tek 23. travnja napuniti 15 godina, svojim nastupnom otvorila 48. Zlatnu piruetu, najstarije svjetsko natjecanje u umjetničkom klizanju. Prema njenim dosadašnjim rezultatima vidi se kako u karijeri nastupa vrlo brzo, pa niti nastup na Olimpijskim igrama ne bi trebao biti previše daleko.

Katarina Kitarović inače je članica Kllizačkog kluba Leda. Prošle je godine na prvenstvu Hrvatske u kategoriji naprednih mlađih juniorki zauzela drugo mjesto, a nedavno je osvojila srebro na međunarodnom turniru u umjetničkom klizanju u Mađarskoj. 

>>>KĆI PREDSJEDNICE SVE USPJEŠNIJA: Katarina Kitarović ‘pomela’ Dom sportova! (FOTO)


Komentari