KARLA NEMA VEĆ PET DANA: Dijelite dalje nove detalje!

Nestali.hr

Još uvije je u tijeku potraga za studentom Karlom Kurtanjekom (24) iz Zagreba, koji je nestao 10. travnja prijepodne u Zagrebu nakon što je s Vrbana krenuo na fakultet na Kennedyjevom trgu.

Karlova sestra Edita Kurtanjek ispričala je jedan detalj koji bi mogao pomoći u potrazi za nestalimstudentom. Objasnila je koji je bicikl Karlo vozio prilikom nestanka. Radi se o mountain bike Hercules Olpran, crveno sive boje.

Facebook

‘Uzeli su njegova oba mobitela koja je ostavio kod kuće i kompjuter kojim se koristio ne bi li ondje pronašli kakav trag. Cijela obitelj je izvan sebe i mami sad idem po doznake jer nije u stanju otići doktorici zbog svega što proživljavamo. Mi kao obitelj se inače držimo zajedno, a osobito sada. Zahvalni smo svima koji nam žele pomoći u ovoj teškoj situaciji, ali su nam se počeli javljati i svoje usluge nuditi raznorazni ljudi koji se predstavljaju kao vidovnjaci i koji nam, kao, mogu pomoći, a ništa konkretno od njih nismo dobili’,  rekla je Karlova sestra Dorotea za Vijesti.hr.

Svi koji imaju neke informacije o ovom 24-godišnjaku mogu kontaktirati obližnju policijsku postaju ili obitelj na sljedeće telefonske brojeve: 091/7325-504; 095/9089-969; 091/8950-157.


Komentari