‘Karamarko se ne vraća!’ Ništa od njegove kandidature za fotelju gradonačelnika Zagreba

tomislav karamarko
Patrik Macek/PIXSELL

Čini se da je borba za fotelju gradonačelnika hrvatske metropole žešća nego ikada, a kružila je informacija kako je za tu poziciju zainteresiran i bivši šef HDZ-a Tomislav Karamarko. Navedeni podatak, iznenadio je i nasmijao samog političara, a za N1 izvor blizak Karamarku otkrio je kako nije zainteresiran ni za povratak u politiku.

“I sam se čudio i smijao ideji koja se pojavila u medijima da će biti kandidat na izborima u Zagrebu. Karamarko, s obzirom na sve što je prošao, smatra kako je politika velika baruština i ne vidi se zasad u tim vodama” , tvrdi bliski izvor.

Osnivanje stranke u stilu Franje Tuđmana u starijoj dobi, za Karamarka nije opcija trenutno, a ovo nije prvi put da se šuška o njegovom povratku u politiku.

“Zadnji put kada je kolala informacija da se vraća u politiku, odnosno da ide na parlamentarne izbore, privedena mu je supruga, ne znam koga bi sada mogli privesti, jedino malu Katu (Karamarkovu najmlađu kćer)”, dodaje.

Podsjećamo, Karamarkova supruga bila je privedena zbog sumnje da je izvlačila novac iz tvrtke preko fiktivnih računa, no Ana Karamarko nije bila među prvoosumnjičenima, već je u akciji policije i Uskoka bilo obuhvaćeno čak 38 ljudi, no njeno je ime procurilo u javnost.

 


Komentari