Kaos ispred početne postaje žičare: Autobusi ZET-a zapinju o asfalt, a moraju prijeći i u suprotnu traku!

foto:screenshoot

Radovi diljem metropole, zlobnici bi rekli u ovo predizborno vrijeme, odvijaju se nikad jačim tempom, dok gradski zastupnici pokušavaju poloviti sve ”investicije”, ali i ono najbitnije – svrhu i smisao, na koje niti oni ne dobivaju odgovore. Nezavisni zastupnik Renato Petek danas je podijelio video koja zorno predouje o kakvim je problematičnim investicijama riječ. Blago je reći kako izaziva šok i nevjericu!

“Genijalno prometno rješenje Bandićevih stručnjaka ispred početne postaje žičare!

U smjeru Markuševca, Gračanska cesta je jednosmjerna i prolazi kroz parking, a priključak na staru trasu je izveden pod 90 stupnjeva, pa vozila moraju potpuno usporiti, a autobusi ZET-a zapinju o asfalt, a moraju prijeći u zavoju u suprotnu traku”, napisao je Petek.

Podsjetimo, nedavno je upravo gradonačelnik Milan Bandić na pitanja koja mu je postavio Petek odgovorio kako se Petek “ne razumije u investicije”, a bolje nisu prošli ni ostali zastupnici koji su mu postavili pitanje.

BANDIĆ BAHATO ODGOVARAO ZASTUPNICIMA! Peteku je rekao da se ‘ne razumije u investicije’, Mišiću da su građani premudri u odnosu na njega,…

U ovoj je investiciji, koliko god se trudili, teško pronaći razumijevanje, a opet, kako za koga, netko zasigurno ima “dobru računicu”.


Komentari