KANDIDAT ZA #PREMIJERA OŠTRO OTVORIO KAMPANJU: Ovome se od njega ipak nismo nadali (FOTO)

premijerbandic.hr

Gradonačelnik Bandić otvoreno je progovorio o predizbornoj kampanji.

Ovo stoji u njegovom priopćenju.

“Radim svaki dan po 16 sati i tako 16 i pol godina. Ne znam što je to predizborna kampanja. O tome vam mogu nešto reći dokazano nesposobni i nedokazano sposobni koji se aktiviraju samo prije izbora. Oni obilaze ljude i daju im lažna obećanja. Nakon šest mandata njihovih stranaka na vlasti, Hrvatska je urušena gospodarski, socijalno, politički, demografski i moralno. I sada bi oni ponovo htjeli ‘šišati hrvatske građane’. Ako hrvatski građani na ovim izborima glasaju za njih, svaka im čast”, rekao je čelnik Koalicije za Premijera i predsjednik Stranke rada i solidarnosti Milan Bandić novinarima u nedjelju u Marija Bistrici zamoljen da komentira dosadašnji tijek predizborne kampanje.

premijerbandic.hr
premijerbandic.hr

“Oni koji su Hrvatsku u ovih preko 20 godina uništili politički, gospodarski, moralno, demografski, HDZ u 4 mandata, a SDP u 2, obraćaju se građanima samo prije izbora i obećavaju ono sto ne mogu ispuniti. Mislim da naši građani to znaju”, istaknuo je #premijer.

premijerbandic.hr
premijerbandic.hr

Osvrnuo se i na sve veće napetosti između Hrvatske i Srbije te ponovio.

“Poručio bih onima iz Hrvatske i onima iz Srbije da su II svjetski rat i Domovinski rat završili. Svatko živi sa svojom istinom, a svima nam treba bolja budućnost, a ne bolja prošlost”, poručio je Bandić iz svetišta Marije Bistrice.

U Zagorju je Milan Bandić bio na vozočašću konjskih zaprega, međunarodnoj manifestaciji na kojoj višekilometarska kolona konjskih zaprega i jahača spaja Zlatar Bistricu i Marija Bistricu. Dolazak više od sto kočija i 250 jahača na trgu Ivana Pavla II. u Mariji Bistrici pozdravilo je nekoliko tisuća ljudi, a među njima i kandidati s liste “Bandić Milan 365 – Stranke rada i solidarnosti”, Radimir Čačić, Milivoj Špika i Jurica Šoić.

>>> ZNALI SMO DA NAS NA NEKOG PODSJEĆA! Urnebesna fotografija opisuje 16 godina Bandićeve ere (FOTO)


Komentari