Kako jesti zdravo bez kuhanja? Saznajte u ponedjeljak!

Pixabay

Bilo zbog previše obaveza na fakultetu ili općenito nedostatka vremena za kuhanje, brojni se studenti redovito susreću s problemom prehrane. Živjeli studenti sa roditeljima ili u Studentskom domu, teško je pronaći hranu koja će im tijekom dana pružiti dovoljno energije za obavljanje svih studentskih obaveza, piše estudent. Studentske menze, na koje je većina studenata osuđena, ne pružaju dovoljno raznolik izbor, a ne pripadaju ni u najzdraviju hranu koja je mladim mozgovima u razvoju prijeko potrebna.

Prva u nizu radionica koju je “Mozak voli zdravo” ove godine pripremio – “Što jesti u danu, a ne kuhati” odlična je prilika za sve studente koji žele naučiti kako da brzo i jednostavno naprave obrok za cijeli dan – od doručka do deserta. Radionica će se održati u ponedjeljak 9. ožujka u 15 h na Trgu Drage Iblera 5 na 3. katu, a vodit će je Tina Uglješić. Autorica bloga Zelenarium s više od 7 godina iskustva pripremanja sirove hrane smatra kako je upravo to budućnost i magična formula mladosti, energije i zdravlja.

Na dvosatnoj radionici maksimalno 20 sudionika upoznat će se s prehranom baziranom na bilju (plant based) i hranom bez industrijskih proizvoda (wholefoods) te će od Tine dobiti pregršt savjeta i recepata za zdraviju pripremu svakodnevnih obroka.

Obrazac za prijavu nalazi se ovdje, a ako želite saznati više informaciji o Tini i Zelenariumu, posjetite sljedeći link.

Ova kao i ostale radionice koje organizira “Mozak voli zdravo” samo su malen komadić onoga čime se bavi studentska udruga eSTUDENT kako bi studentima diljem Hrvatske omogućila što bolje i kvalitetnije studentske dane!


Komentari