KAKO JE TO MOGUĆE? Ova će politička stranka dobiti besplatne jumbo plakate po cijelom Zagrebu!?

Photo: Jurica Galoic/PIXSELL

Stranka ZA GRAD danas je u uredu Gradonačelnika predala zahtjev za odobravanje njihove kampanje “Sad stvarno stavi pravu stvar na pravo mjesto.”

Iako se čini gotovo nemoguće, u gradu Zagrebu je od prošlog srpnja može se besplatno oglašavati na jambo plakatima. To mogu učiniti sve političke stranke ili pak organizacije civilnog društva, i sve ostale organizacije koje su obuhvaćene Pravilnikom o kriterijima za određivanje naknade za postavljanje plakata, kada nije izborno vrijeme.

Naime, taj je pravilnik zagrebački gradonačelnik Milan Bandić promijenio prošle godine u rujnu, a tri dana nakon toga je svojoj stranci Milan Bandić 365 dodijelio 30 jumbo plakata diljem Zagreba. Zbog te je odluke Povjerenstvo za sukob interesa jučer kaznilo gradonačelnika Bandića sa 30.000 kuna kazne. Međutim, nevjerojatan pravilnik još uvijek je na snazi.

Upravo iz tog razloga stranka ZA GRAD danas je predala zahtjev  za dodjelu besplatnih jumbo plakata, a na to je pozvala i ostale političke stranke, civilne udruge i druge subjekte koji ispunjavaju kriterije spornog pravilnika. Stranka Pravo na GRAD bi u ovoj kampanji oglašavala važnost odvajanja otpada, a naziv kampanje bio bi “Sad stvarno stavi pravu stvar na pravo mjesto.” 

>>>ONE OBOŽAVAJU BANDIĆA: Najpoznatije cure s estrade koje nisu odoljele gradonačelnikovom šarmu (FOTO)


Komentari