KAKAV NAS TJEDAN OČEKUJE? Pogledajte kakvo će vrijeme biti do nedjelje

Pixabay

Budit će nas hladna jutra, a ni magle neće nedostajati.

U unutrašnjosti bi se trebalo zadržati stabilno i suho vrijeme, bez jakog vjetra, piše Crometeo. 

Utorak će biti pretežno sunčan uz moguću jutarnju maglu i niske oblake. Vjetar će biti većinom slab, a najviša dnevna temperatura kretat će se od 1 do 6 stupnjeva.

U srijedu nas očekuje suho i stabilno vrijeme. Ujutro je mjestimice moguća magla ili niska naoblaka, ali tijekom dana biti će duljih sunčanih razdoblja. Temperatura će se malo spuriti zbog laganih sjevernih vjetrova. Jutarnja će biti od -7 do -2, a dnevna od 1 do 5 stupnjeva.

I u četvtrak će se stabilno vrijeme nastaviti. Očekuje nas suho i pretežno sunačno vrijeme, a ujutro i prijepodne moguća je magla i niska naoblaka. Biometeorološke prilike biti će većinom povoljne, a jutarnja temperatura će se kretati između -7 i -2, a dnevna od 1 do 6 stupnjeva.

Petak će biti suh i djelomično sunčan, a puhat će slab južni i jugozapadni vjetar pa će se i dnevne temperature podići. Ipak, južina će malo poremetiti biometeorološke prrilike. Jutarnja temperatura će se ponovo spustiti do -7,  dnevna će rasti do 7 stupnjeva. U nekim predjelima moguća je cjelodnevna magla.

I u subotu će se nastaviti ista situacija, suha, stabilna i djelomično sunčana. Jutarnje temperature biti će ispod ništice, a vjetar će biti većinom slab jugozapadni.

Sam kraj ovog tjedna i početak sljedečeg trebao bi biti nešto topliji, ali pod uvjetom da ne bude cjelodnevne magle i niskih oblaka.

Komentari