KAKAV DOSJETLJIVI PREVARANT! Predstavljao se kao serviser aparata za kavu i u godinu dana ‘zaradio’ bogatstvo

Nakon nepunih godinu dana navodnog servisiranja aparata za kavu u raznim institucijama i poslovnim prostorima diljem Zagreba, policiji je dolijao 33-godišnji prevarant, prenosi Jutarnji list.

Obradom je utvrđeno kako je muškarac, glumeći servisera, od lanjskog rujna pa sve do početka kolovoza ove godine marljivo “servisirao” aparate za kavu i za sokove te pritom krao novac. I to čak oko 70 tisuća kuna.

“S ciljem prikupljanja protupravne imovinske koristi odlazio je na različite adrese na području Maksimira, ulazio je u otvorene zgrade poduzeća i javnih ustanova pritom se lažno predstavljajući da je serviser aparata. Potom bi odlazio do aparata za kavu ili sokove gdje je uporabom prikladnog alata ili tjelesne snage, aparate nasilno otvarao i potom otuđivao novac iz naplatnih sustava, žetonjara i ladica za novac”, kažu iz PU zagrebačke.

Nakon što je razotkriven jer su ubrzo dolazili i pravi serviseri tih aparata, 33-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku a protiv njega je podneseno posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Glumila tešku obiteljsku situaciju te tako prevarila dvojicu muškaraca za gotovo pola milijuna kuna

Komentari