‘Kada ste zadnji put vidjeli u svojoj ulici čistača?’ HDZ Donje Dubrave traži obustavljanje plaćanja prema ovim gradskim tvrtkama…

Smeće (Foto: Cropix)
HDZ Donje Dubrave obavijestio je na svojoj Facebook stranici kako su poslali dopis Gradskom upravu za mjesnu samoupravu i Upravi Holdinga u kojem traže da do daljnjega obustave plaćanja prema Zrinjevcu, Čistoći i Vodoopskrbi i odvodnji sve dok ne dostave dokaze o izvođenju radova u razdoblju od siječnja do ožujka ove godine.
“Gradska četvrt Donja Dubrava nikada nije bila prljavija i zapuštenija te na ovaj način izražavamo nezadovoljstvo i zabrinutost trenutačnim stanjem koje ne zadovoljava kvalitetu života građana, a svoje nezadovoljstvo učestalo izražavaju i sami građani kao i članovi vijeća mjesnih odbora”, poručuju u objavi koju potpisuje predsjednik viječa gradske četvrti HDZ-ov Trpimir Majcan.
“Za održavanje plaćamo godišnje Čistoću 2.430.000,00 kn, ViO 897.000,00 kn i Zrinjevac 4.402.000,00 kn. Jasno nam je da je novoj vlasti Dubrava trn u oku, ali nećemo dopustiti takav odnos prema Dubravi i nećemo plaćati faktura bez dokaza”, najavili su iz HDZ-a.
Poručuju i da pozivaju koji žive u Donjoj Dubravi da kažu kada ste zadnji put vidjeli u svojoj ulici čistača ulica, kada su radnici Zrinjevca uređivali zelene površine, ili kada su radnici ViO čistili slivnike. “Ali zato uredno šalju fakture 7.729.000,00 godišnje”, poručuju iz vladajuće stranke te gradske četvrti.

Komentari