KAD SE ZAGREB UJEDINI Rudeš organizira pomoć Lauri (24), od 14-e prikovanoj za kolica, a poruka prijatelja iz Dubrave lomi sva srca!

Rudeški Bad Blue Boysi i Rudeš boysi organiziraju malonogometni turnir za pomoć teško bolesnoj djevojci iz Rudeša.

”Laura je mlada (24) cura iz kvarta koja treba našu pomoć! Laura je paralizirana i u kolicima već 10 godina zbog ishemije, a zadnje 2 godine vodi i tešku bitku s dubokim dekubitusima zbog kojih smije sjediti svega 2 sata u komadu, uz svakodnevnu temperaturu i uzimanje teških antibiotika”, navodi se u pozivu na pomoć, kojeg u cijelosti možete pročitati u nastavku.

Rudeš za Lauru

Da priča dobije još plemenitiju notu, pobrinuli su se i drugi kvartovi, pa je tako u Facebook grupama iz Dubrave podijeljen poziv Laurinog prijatelja.

‘’Zamislite da sa 14 godina odjednom zbog rijetke i čudne bolesti odjednom iz ničega završite u kolicima Ovo je moja prijateljica i bivša kolegica paraskijašica sve dok prije koju godinu nije ostala DOSLOVNO prikovana za kolica zbog rana koje joj ne zarastaju
Priča je milijun posto ispravna, ajmo skupit ekipu iz Dubrave za turnir, ja ću branit ako me stavite na gol ’’, napisao je, podijelivši poziv na turnir, Laurin prijatelj, u objavi koja lomi srca.

Poznajući toplo srce Zagrepčana, za očekivati je da će se zbog Laure ujediniti cijeli grad i svi kvartovi.

Podaci za uplatu:
Laura Lovošević
IBAN: HR7623600003513339390, Zagrebačka banka
Opis: Rudeš za Lauru

Komentari