Kad se male ruke slože: Kujica koja je Zagrepčane digla na noge je udomljena! Evo kako joj je u novom domu!

Azil Dumovec/Facebook

Na međunarodni dan pasa, 26.8., donosimo divne vijesti iz psećeg svijeta!

Nakon što smo podijelili apel Azila Dumovec za udomljavanjem kujice Jure, koja je sve, samo ne uobičajen kućni ljubimac – ona je pronašla novu obitelj!

Kujica je to koja je digla Zagrepčane na noge, zbog koje su Zagrepčani plakali.

“POMOĆ!
Prije par dana smo od ekipe sa livade saznali da je naša prija Jura otišla u Dumovec :,(((
Frendica je jučer išla vidit, rekla je da nije prestala “plakat”  🙁
Nakon 5 godina šta je bila član obitelji, najbolji prijatelj i najdivniji pas ikad vraćena(zbog osobnih razloga vlasnika) kao stvar! Ljuti smo jer nije nitko znao prije da je probamo udomit bez odlaska u azil jer taj pas zaslužuje NAJBOLJE ljude ikad.
Ima 5 godina i najblentavija je curka na svitu. Sa SVIM PSIMA je genijalna. Niti malo dominantna, svim ljudima se veselila, odrasla sa djetetom i bila joj najbolji prijatelj.
Ova objava je najmanje šta možemo učinit za našu Juru! Ne želimo da padne u zaborav i da ne uveseli svoje buduće ljude!
Jura je u azilu Dumovec i spremna je upoznat svoju obitelj!”, napisali su očajni susjedi.

“Jura je naša prekrasna prijateljica sa livade , upravo mi je javila frendica da je jadna završila u skloništu.. nemam riječi , suze teku.. molim Vas tko god da je u mogućnosti pružiti joj dom zauvijek , nece pozaliti.. predivna pasica..
Šteta da nismo znali ranije i nisu ništa rekli , mogli smo im pomoći prije nego dođe do toga.. razloge nećemo tu pisati ali nije fer ni malo prema njoj..”

Bili su samo neki od komentara neugodno iznenađenih susjeda koji poznaju tu nevjerojatnu kujicu Juru, prije nego je pronašla novi dom.

Ubrzo je Azil Dumovec objavio sretnu vijest:

“Jura je udomljena!!!
Jura, nova stanarka našeg skloništa! 🐶🐕
Nažalost, spletom okolnosti kujica je vraćena i sada je sklonište Jurin dom.
Kujica je stara pet godina, veterinarski je obrađena i spremna za svoje ljude.
U skloništu dijeli kavez sa psećim prijateljem i odlično se slažu.
Jura Vas čeka, možda ste baš Vi njeni ljudi!”, napisali su.

Novi vlasnici kažu da je Jura malo umorna i dosta spava, a kako je imala manju ozljedu tako zasad ne šetaju previše. Zato ima i ovratnik još par dana. Poslali su i par fotografija od sinoć:

Azil Dumovec dom je mnogih napuštenih pasa koji traže dom, a ovom gestom Zagrepčani su pokazali kako je najmanji problem pronaći novog vlasnika – ako se dovoljno razglasi apel.

Iz tog razloga, odlučili smo pomoći još jednom preslatkom psiću – Blondy, štencu koje se već mjesec i pol nalazi u Azilu.

“BLONDY

Pred nešto manje od mjesec dana nam je u sklonište došla crno bijela križanka ovčara Blondy. Još uvijek štene, a već sa slomljenom potkoljenicom pa je dobila povoj i krenuo je oporavak. Tko nije imao štene koje treba previjati ne zna što je propustio…😂😂😂..bila je to svakodnevna borba između vesele Blondy koja žuri na igru i nas koji znamo da mora mirovati.
No ti su dani iza nas i sad svi čekamo tko će ju udomiti i dobiti prekrasno i razigrano štene koje će vas s lakoćom uveseljavati.”, napisali su iz Azila.

 
Osim Blondy, Azil je prepun prekrasnih psića koji će vam se brzo uvući pod kožu date li im priliku postati dijelom vaših obitelji!

(FOTO) Nećete vjerovati gdje se ova predivna kuja nalazi! Susjedi su toliko u šoku da ne prestaju plakati!

 

Komentari

loading...