Juričan zaradio prijavu zbog postavljanja šatora ispred Holdinga: ‘Za svjedoka ću zvati Bandića, ali nisam siguran u kojem se od četiri stana nalazi’

Dario Juričan zaradio je prijavu radi postavljanja šatora još u siječnju ove godine ispred Zagrebačkog holdinga, o čemu se oglasio na svojoj Facebook stranici:

“JANJETINA NA NAPLATU!
Evo nakon 7 mjeseci pravna država me zove na megdan radi navodnog nelegalnog postavljanja šatora ispred Zagrebačkog holdinga u siječnju 2020. Postavljanje šatora je stari hrvatski običaj i ja ću kao svjedoke zvati: Josipa Klemma, Đuru Glogoškog, Kolindu Grabar-Kitarović, Mirka Ljubičića Švepsa, Antu Deura, Milijana Brkića i Milana Bandića.
Njihove adrese su mi nepoznate, a nisam siguran u kojem stanu preživa Bandić jer je pored svoga stana u Bužanovoj 4 koristio i raspolagao s još tri tajna stana. Navedeni svjedoci će sudu obrazložiti što znači spontano okupljanje, postavljanje šatora i nenaplate kazne za 555 dana koja se meni, malom krimosu, želi naplatiti za jedan dan za šatore koje nisam osobno postavio.

Dario Juričan, gradonačelnik svemira”, napisao je.

 


Komentari