Juričan se brutalno narugao Bandiću: Čiji apel vam se više sviđa?

Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Facebook objavom, gradonačelnik Zagreba, Milan Bandić uputio je apel mladima kojima ih poziva na odgovornost, ali i zaštitu starijih.

“Druželjubivost je samo jedna od prepoznatljivih kvaliteta i osobina utkana u generacije Zagrepčana i našega grada!

Vedar duh i ljubav prema prijateljima, posebice u ovim nepredvidljivim vremenima, svakako je potrebno zadržati i zato gradimo zajedništvo i očuvajmo uzajamnu povezanost!

Bandić je mladima uputio emotivnu poruku: ‘Molim vas, ne zaboravite….’

Svima nam je ponekad potreban odmor od svakodnevice, ali nas ova današnja izlaže odgovornosti na koju ne smijemo zaboraviti niti u trenucima bezbrižnosti.

Dragi mlađi prijatelji, želim vam dobar provod i zabavne ljetne trenutke, ali vas istovremeno molim – ne zaboravite da se nakon odmora vraćate svojim roditeljima, bakama i djedovima, sredini koja se teže suprotstavlja bolesti. Tu, kako volim reći – najmudriju generaciju dužni smo čuvati, kao i jedni druge.

Razumijem i osobno vaše društvene potrebe, ali vas pozivam na odgovornost, želeći da vam od ljeta ostanu samo lijepe uspomene!”, napisao je.

Tu poruku pak iskoristio je Dario Juričan koji ju je interpretirao na nešto drugačiji način.

Opći nemar i krađa javnih dobara samo su neke od prepoznatljivih kvaliteta i osobina utkane u generacije Zagrepčana i našega grada!

Vedar koruptivni duh i ljubav prema krađi, posebice u ovim nepredvidljivim vremenima, svakako je potrebno zadržati i zato gradimo takvo zajedništvo i očuvajmo uzajamnu povezanost!

Uz takvu korupciju nije nam potreban odmor od svakodnevice, ali nas ova današnja izlaže odgovornosti na koju ne smijemo zaboraviti niti u trenucima bezbrižnosti.

Dragi mlađi prijatelji, želim vam dobro podvođenje i koruptivne ljetne trenutke, ali vas istovremeno molim – ne zaboravite da se nakon odmora vraćate svojim koruptoroditeljima, koruptobakama i koruptodjedovima, sredini koja je naučila ne suprotstavljati se bolesti. Tu, kako volim reći – najmudriju generaciju dužni smo čuvati, kao i jedni druge kako bi se korupcija održala.

Razumijem i osobno vaše društvene potrebe, naime, imam i sam nekoliko tajnih stanova i ljubavnica, ali i zato vas pozivam na krađu, želeći da vam od ljeta ostanu samo lijepe uspomene.

I svakako perite ruke lugom!”, napisao je na svojoj Facebook stranici ’Želim biti Milan Bandić gradonačelnik svemira’.


Komentari