Juričan: ‘Pozivam Bandića da u znak solidarnosti iseli sve preostale stanovnike Ilice i useli Damira Krstičevića’

Želim biti Milan Bandić predsjednik RH/Facebook

Dario Juričan osvrnuo se danas na činjenicu da bivši ministar Damir Krstičević ima dva stana u zagrebačkoj Novoj Vesi, površine 112,52 i 50,11 četvornih metara, koja su naknadno spojena u jedan površine 160 četvornih metara. Država je te stanove kupila 1998. i 1999. godine po cijeni od 2,2 milijuna kuna, a potom ih prodala Krstičeviću za 136.176 kuna.

Iako u Krstičevićevoj imovinskoj kartici stoji da su to dva zasebna stana procijenjena na 2,3 milijuna kuna, Krstičević i MORH tvrde kako je riječ o jednom stanu.

“DAMIRU KRSTIČEVIĆU CIJELU ILICU!

Pozivam gradonačelnika Milana Bandića da u znak solidarnosti iseli sve preostale stanovnike Ilice i useli tamo Damira Krstičevića te mu temeljem pravilnika i suglasnosti pospoji sve stanove. Gradonačelnik Bandić spojio je svoj stan od 120 kvadrata sa „stanom od brata“ te se tiska u 240 kvadrata i jedini, uz Krstičevića, ima potrebno iskustvo.

Svakako konzultirati Antu Vlahovića kako najbolje taj kompleks redizajnirati u bunker, kako bi se ratnik Krstičević bolje osjećao.

Također predlažem da se Ilica preimenuje u ulicu generala Damira Krstičevića.

Pozivam gradonačelnika da izda dopuštenje da se odobri spajanje ulice generala Damira Krstičevića u jednu parcelu.

Nadam se da će gradonačelnik moći ustupiti generalu i neku od slika iz svoje bogate kolekcije koju mu je vratio Županijski sud.

Predlažem Seljačka kola i patke od Krste Hegedušića staviti u sobu za sastanke.

Krstičeviću slava i hvala što se borio za stanove!

Dario Juričan, gradonačelnik svemira”, napisao je Juričan.

 


Komentari