JURIČAN IMA NOVU ‘ŽRTVU’: ‘Čekam da ti prestaneš biti mali us**ni Plenkijev potrčko i da ti narastu m*da’

Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Zagrebački redatelj Dario Juričan i dalje piše osvrte na aktualnu političku scenu i događanja. Ovoga puta, na meti se našao ministar pravosuđa i uprave Ivan Malenica. Njegovu ‘poslanicu’ prenosimo u cijelosti:

“Dragi moj bezmudni ministre Ivane Malenica!

Evo da te informiram, jer si ti prezauzet druženjima po Lisabonu i Bruxsellesu, da je 27. veljače 2021. umro Milan Bandić. Dokrajčio ga Pfizer. Mala plava pilula. Dozvoli da te obavijestim da je pokopan uz najveće počasti, kao državnik i svetac, na Mirogoju, i kako mu i priliči, na nelegalnoj parceli.

O Bandiću

Sve ti to pričam jer se zahvaljujući tvom geniju još uvijek vode dva sudska postupka koja si zakuhao i nikako da budu privedeni kraju:

1. pred Upravnim sudom u Zagrebu vodi se pod posl.br. UsI-4403/19, a sad po žalbi tuženika (to si ti moj genije) i zainteresirane osobe (to bi bila žrtva Pfizera) vodi pred Visokim upravnim sudom RH pod posl.br. Usž-217/21. To je postupak radi obnove postupka promjene osobnog imena Milan Bandić.

2. Pred Upravnim sudom u Zagrebu vodi se pod posl.br. UsI-188/20, a sad se po žalbi tuženika (to si ti moj genije) i zainteresirane osobe (to bi bio žrtva Pfizera) vodi pred Visokim upravnim sudom RH pod posl.br. Usž-3962/20. To je postupak radi obnove postupka.

Facebook

Oteo si mi ime i zakuhao pravosudnu spiralu

Da te podsjetim, zatražio sam u travnju 2019. promjenu imena u Milan Bandić što mi je i odobreno, ali si mi ti naknadnom svojevoljnom intervencijom oteo ime i zakuhao pravosudnu spiralu, koju sam raspetljao s mojom odvjetnicom Ljiljanom Maravić Pirš i koju ćeš na kraju sam kusati.

Dragi moj Malenica, evo, da rezimiramo gradivo, Milan Bandić stariji je otišao u vječna lovišta, a ja već dvije godine čekam da ti prestaneš biti mali usrani Plenkijev potrčko i da ti narastu muda.

Gledaš k’o tele...’

U međuvremenu me vesele dvije stvari:

1. To što te boli kuki da ulazimo u Ustavnu krizu – to ti je ono kad si svjestan da imaš šuplji Zakon i gledaš k’o tele kako se jedna od tri vlasti u državi neće konstituirati.

2. Dobri sudac Ivan Turudić u intervjuu RTL-u od 23.6.2021. izjavio je da je čitao javno izvješće SOA-e o sucima koji su prijetnja nacionalnoj sigurnosti.

Moj Malenica, izvješće SOA-e nije bilo javno i bilo je dostavljeno predsjedniku, premijeru i nekolicini resornih ministara, pa se može pretpostaviti da je imalo oznaku državne tajne. Ali drago mi se ponovo uvjeriti da u RH HDZ uvijek postoje jednakiji od drugih”, priopćio je Juričan.

Komentari