JUBILARNI X. KONCERT ‘ŽELIM ŽIVOT’: Trg će biti prepun, a ove godine čeka vas veliko iznenađenje! (FOTO/VIDEO)

Zaklada Ana Rukavina

Na Trgu bana Jelačića večeras će se održati deseti jubilarni koncert Želim život.

Zaklada Ana Rukavina u suradnji s Novom TV i ove godine vam je osigurala bogatu glazbenu večer na glavnome gradskom trgu. Večeras, 21. prosinca u 21 sat počinje jubilarni deseti koncert Želim život kojim Zaklada želi iskazati zahvalnost svima koji su proteklih godina na bilo koji način pomogli njihovu radu. No, ove su se godine organizatori posebno potrudili razveseliti posjetitelje najavivši veliko pjevačko ime koje bi trebalo raspjevati i rasplesati sve prisutne. Tko je misteriozni gost iznenađenja još se ne zna, a saznat ćete dođete li na koncert.

[box type=”shadow” align=”” class=”” width=””]Humanitarna akcija traje već čitavi prosinac, a građani se i dalje pozivaju donirati 5 kuna (+PDV) pozivom na broj 060 9000. Pozivi na humanitarni broj bit će mogući do kraja prosinca.[/box]

Ove godine zabavljat će vas, osim gosta iznenađenja, najpopularniji hitovi Severine, Gibonnija, Mejaša, Psihomodo Popa, Maje Šuput, Vatre, Halida Bešlića i Frajli, a cijelokupni događaj vodit će dobropoznata nam lica s Nove TV.

humanitarna akcija

Tijekom koncerta bit će aktivan i pozivni centar smješten u prostorijama kavane Johann Franck gdje će ugledna lica iz hrvatskog javnog i društvenog života dizati slušalice i razgovarati sa pozivateljima. Podsjetimo, pozivima se prikupljaju sredstva za daljnji razvoj Zaklade.

”Za mene predaja nikada nije bila opcija. Često sam u životu i poslu zbog toga dobila po nosu, ali što ću kad drugačije ne znam. Beskrajno volim život i ljude, znam i imam za koga živjeti. Ponekad mi se čini da mi ni 100 godina ne bi bilo dovoljno da učinim sve sto je onaj na nebu namijenio za mene. Sve moje želje zapravo stanu u dvije riječi, želim život“, rekla je Ana Rukavina.

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]Svi oni koji se neće moći pridružiti glazbenoj rapsodiji na Trgu moći će doživjeti dašak atmosfere pred malim ekranima na Novoj TV s početkom u 21 sat.[/box]

Komentari