JOŠ UVIJEK TRAŽITE POSAO? Ove kompanije zapošljavaju na raznim pozicijama u Zagrebu i okolici!

Poslovni sporazum, (Foto: Pixabay)

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Encian d.o.o. traži skladištara (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 28.4. Od zaposlenika/ ica traži se ozbiljnost, spremnost na timski rad, marljivost, fizička sprema, spretnost. Potrebno je minimalno godinu dana radnog iskustva. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Aplicirajte ovdje.

Pliva zapošljava na poziciji inženjer za potporu softverskom razvoju i produkciji – DevOps (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 16.4. Posao podrazumijeva učinkovito planiranje konfiguracije i instalacije Teva okruženja u javnom i privatnom oblaku, projektiranje, razvoj, testiranje, implementaciju i održavanje laC kodne baze i slično. Uvjeti su minimalno trogodišnje iskustvo rada u cloud inženjeringu, dizajnu infrastrukture, automatizaciji i administraciji. Potrebno je iskustvo s pružateljima u oblaku te razvojem softvera i infrastrukture. Aplicirajte.

Metro zapošljava na poziciji poslovođa (m/ž) u Sesvetama. Prijave se zaprimaju do 16.4. Posao uključuje kontrolu operativnih uvjeta u veleprodajnom centru, provjeru tehničkih i sigurnosnih uvjeta u veleprodajnom centru, odgovornost za otključavanje i zaključavanje veleprodajnog centra i slično. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema i dvije godine odgovarajućeg iskustva, aktivno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, poznavanje Windows okruženja, pregovaračke i organizacijske vještine. Prijavite se.

Ljekarne Prima Pharme zapošljavaju farmaceuta (m/ž) i stručnog suradnika u Službi tehničkog održavanja (m/ž) u Zagrebu. Potrebni su uvjeti poznavanje rada na računalu, organizacijske i koordinacijske vještine, motiviranost, odgovornost i predanost poslu, proaktivnost i otvorenost prema novim izazovima i slično. Aplicirajte putem linka.

Manpower Savjetovanje d.o.o. zapošljava na poziciji Regulatory Affairs Specialist (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 15.4. Uvjeti su visoka stručna sprema iz farmacije, medicine ili slično, iskustvo iskustvo u sličnim poslovima, sposobnost određivanja prioriteta i odlične komunikacijske vještine. Potrebna je računalna pismenost i sposobnost rada u timu, ali i individualnog. Aplicirajte.

AA Euro Croatia d.o.o. zapošljava na poziciji Recruitment Consultant (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 29.4. Od kandidata se očekuje minimalno trogodišnje iskustvo rada, profesionalna razina engleskog jezika u govoru i pismu, iskustvo u LinkedIn Recrutier-u te odlične interpersonalne i komunikacijske vještine. Poslodavac nudi stalni radni odnos nakon probnog roka, kompetitivnu plaću te rad u dinamičnoj okolini. Aplicirajte.

Immofinanz zapošljava na poziciji Accountant (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijaviti se možete najkasnije do 13.4. Potrebno je minimalno dvije godine iskustva u samostalnom radu, visoka edukacija u financijama/ računovodstvu, odlične organizacijske vještine i detaljiziranost, sposobnost samostalnog rada i rada pod pritiskom. Aplicirajte ovdje.

posao.hr za klijenta zapošljava suradnika za održavanje (m/ž). Lokacija rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 15.4. Poslodavac nudi mogućnost rada u međunarodnom, stabilnom i inovativnom poduzeću, korporativnu kulturu koja se temelji na osobnom zalaganju i autonomiji u radu, izazovnu radnu okolinu i mogućnost za razvoj karijere. Uvjeti su srednja stručna sprema tehničkog usmjerenja, petogodišnje iskustvo rada na poslovima održavanja objekata i slično, samoinicijativnost i proaktivnost, vozačka dozvola B dozvole i slično. Prijavite se na linku.

CadCam traži pojačanja na pozicijama: Senior Account Manager (m/ž) i konzultant za digitalnu transformaciju u industriji (m/ž). Rok prijave je 13.4. Mjesto rada je Zagreb, odnosno po potrebi regija. Od kandidata se očekuje iskustvo rada u industriji, strojarstvu, elektrotehnici, IT-u ili slično. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije te aktivno znanje engleskog jezika u govoru i pismu. Poslodavac nudi stalno zaposlenje uz atraktivnu zaradu, profesionalnu edukaciju i usavršavanje, suradnju s vodećim svjetskim proizvođačima softvera za digitalnu transformaciju. Prijavite se putem linka.

Venair zapošljava na poziciji Junior sales representative B2B (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 17.4. Radni zadaci uključuju otvaranje novih korisničkih računa u Hrvatskoj i Srbiji, razvoj i održavanje postojećih korisničkih veza i slično. Od kandidata se očekuje viša stručna sprema, minimalno godina do dvije radnog iskustva, spremnost na putovanja i vozačka dozvola B kategorije. Aplicirajte.

Tei – MC Zagreb d.o.o. zapošljava servisera građevinskh strojeva i opreme (m/ž) te voditelja prodaje građevinskih strojeva i opreme / Sales Manager-a (m/ž). Rad se odvija u cijeloj Hrvatskoj, a prijaviti se možete do 23.4. Uvjeti su obrazovanje strojarskog ili elektrotehničkog usmjerenja, vozačka dozvola B kategorije, poznavanje osnova informatike, poznavanje engleskog jezika, komunikacijske sposobnost i ljubaznost. Prijavite se.

Sretno kandidatima!


Komentari