JOŠ NIJE NA REDU ZA OBNOVU: U zagrebačkom pothodniku urušio se strop!

‎Jasminka Cesarec‎/TNT Sopot

U pothodniku koji spaja zagrebačka naselja Sopot i Središće urušio se strop, a sudeći po komadima koji su pali, sreća je da nitko nije stradao, piše Večernji.

“Prolazimo tu svaki dan kad idemo psa šetati na Bundek. Dosta ljudi ga koristi. Jučer toga nije bilo, jutros je. Očito je da se srušilo po noći, dobro da nitko nije stradao”, rekla je čitateljica za Večernji.

‎Jasminka Cesarec‎/TNT Sopot

O obnovi pothodnika govorilo se još prošle godine nakon što je gradonačelnik Milan Bandić prerezao vrpcu na gradilištu u Središću. Grad je tada krenuo u rekonstrukciju i modernizaciju osam pješačkih pothodnika na području Zagreba, od kojih je šest na Aveniji Dubrovnik, a preostala dva na križanjima Držićeve i Folnegovićeva naselja te Branimirove i Ulice Divka Budaka.

Obnavlja se pothodnik ispod križanja Avenije Dubrovnik i Ulice Savezne Republike Njemačke, koji spaja Središće, Zapruđe, Sopot i Utrinu, a ovaj još nije došao na red. U obnovu pothodnika trebalo bi biti uloženo 65 milijuna kuna, a svi bi trebali biti završeni do 2021. godine.

‎Jasminka Cesarec‎/TNT Sopot


Komentari