JOŠ NE ZNATE GDJE ĆETE ZA NOVU? Ledeni park vam je priredio nešto neviđeno i nezaboravno (FOTO)

Photo: Petar Glebov/PIXSELL

Još uvijek ne znate kamo za najluđu noć? Posjetite jednu od ove tri destinacije i dobar provod vam je zagarantiran.

Zagreb je ove godine, kao što smo imali prilike vidjeti, top destinacija u Europi, a kakva bi to top destinacija bila da nema i barem nekoliko fenomenalnih dočeka nove 2016. godine. Na glavnome zagrebačkom trgu svojom glazbom u novu godinu uvest će vas Nina Badrić, Vatra i Teška industrija, no to već svi ionako znate, a jeste li znali da novu godinu možete dočekati i na druge dvije adventske lokacije, na Zrinjevcu i u Ledenom parku.

Na Zrinjevcu će program trajati od 21 sat pa sve do 4 ujutro, a za vas će svirati Iva Smojver, no, pravi spektakl održavat će se nešto dalje, točnije u Ledenom parku na Tomislavcu. Naime, priređen vam je doček na ledu, pa ćete tako moći u 2016. uklizati sa šampanjcem u ruci.

Facebook
Facebook

Ulaznice

Ulaznice možete kupiti na službenim stranicama Ledenog parka ili na blagajnama. Ulaznica za klizanje od 23:30 do 00:30 sata iznosi 100,00 kn i uključuje pjenušac u ponoć.

Program

Uz večernji program, koji počinje u 21 sat, Ledeni park oduševit će najmlađe Dječjim novogodišnjim vilenjačkim tulumom od 11 do 12:30 sati. Djeca će uživati u plesnim animacijskim igrama, novogodišnjim žig tetovažama i dječjim šampanjcem točno u 12 sati.

Posjetitelje i klizače na Ledenom parku u novu će godinu uvesti bend Tena & Krivi smjer, a organizirano je i posebno novogodišnje klizanje, u terminima od 23:30 do 00:30 sata te od 1 do 2 ujutro. U sklopu Ledenog parka, doček Nove godine organiziran je i na Ledenom vidikovcu, s kojeg će se moći pratiti cijeli program uz druženje s prijateljima uz šampanjac, kuhano vino i punč, a za koji se unaprijed mogu rezervirati stolovi.

Radno vrijeme

Na Staru godinu Ledeni park će biti otvoren od 10 do 4 ujutro (klizalište do 2 ujutro), a na Novu godinu od 14 do 23 sata.

>>> Ovih 15 FOTKI S INSTAGRAMA dokaz su zašto Zagreb ima najljepši advent u Europi (FOTO)

>>> SPEKTAKULARNA NOVA GODINA U ZAGREBU: Evo što će se sve događati na zagrebačkim ulicama (FOTO)


Komentari