JOŠ JEDNA TAJNA NA DNU SAVE: Zagrebački rekreativci pronašli tajnovit predmet

commons.wikimedia.org

Predmet je pronađen na dnu Save.

Zagrebački vatrogasci u srijedu su malo prije 20:00 sati izvadili iz rijeke Save, ni manje ni više nego, sef! Misterioznu kutiju uočili su prolaznici koji su se šetali uz rub rijeke, a nalazila sa na metar i pol dubine .

Nepoznata osoba riješila se sefa pod još uvijek neutvrđenim okolnostima na nepoznatoj lokaciji, a sef je primjećen na području naselja Savica, točnije u neposrednoj blizini Obale trnjanskih branitelja broj 1. Ta lokacija je inače mnogim zagrebačkim rekreativcima omiljeno mjesto, piše Jutarnji.

Baš su prolaznici bili ti koji su i uočili nesvakidašnji predmet te dignuli institucije na noge. Na mjestu događaja obavljen je policijski očevid.

Sef manjih dimenzija, poput onih kućnih, bio je obijen, prazan i s nešto hrđe. Tko je vlasnik metalnog sefa te razlozi njegova bacanja u Savu kao i lokacija na kojoj je bačen su nepoznate.

Krije li se iza pronađene “škrinja” burnu prošlost  i je li možda predmet nekog kaznenog djela pa se na taj način potencijalni kršitelj zakona odlučio riješiti važnog dokaza, pokazat će vještačenje i kriminalistička istraga.


Komentari