Još jedan nevjerojatan gaf HRT – a! Ovim potezom su dotaknuli samo dno

commons.wikimedia.org

Hrvatska radiotelevizija nije dobila pravo za prijenos utakmica kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2020. , ali niti za samo natjecanje i Ligu nacija, kako je već poznato javnosti. No, sada se ispostavilo da hrvatska nacionalna televizijska kuća, koju poprilično izdašno plaćamo, nije dobila prava niti za prijenos kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022.

Naime, Sportklub danas je predstavio veliki projekt  te se pohvalio kako postaje ekskluzivni partner za prijenos svih utakmica hrvatske nogometne reprezentacije, što uključuje Europsko prvenstvo 2020., kao i kvalifikacije za isto, kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2022. i Ligu nacija.

U konačnici, utakmice Hrvatske nogometne reprezentacije više neće biti dostupne za gledanje cijeloj naciji, budući da HRT nije bio u stanju izboriti se za pravo na prijenos istih.

Iako su utakmice Hrvatske reprezentacije od nacionalnog interesa, zahvaljujući nesposobnosti Hrvatske radiotelevizije, one će biti dostupne samo onima koji koriste usluge nekog od operatera koji u svojoj ponudi imaju programe Sportkluba.

 

Komentari

Komentari