JEZIVO OTKRIĆE U ZAGREBU! SVODNICA DJEVOJKA OD 18 GODINA: Pomoću taxista zaradili milijune, klijenti bivši nogometaši

francebleu.fr

Nakon dovršetka kriminalističke obrade troje svodnika prijavljeno je za prostituciju, a uposlenica oglasnika za pomaganje u tom kaznenom djelu.

U proteklih mjesec i pol dana istražitelji su temeljito proučavali oglasnike i prisluškivali razgovore te razbili tri lanca prostitucije u Zagrebu, piše Jutarnji list. Naime, policajci su uhitili troje svodnika i uposlenicu jednog oglasnika, a u jednom od lanaca zarada je bila doslovno pravi bingo – milijunski iznos.

Impresivnoj zaradi makroa, od kojih je jedan zagrebački taksist, pridonio je angažman šarolikog spektra prodavačica ljubavi: jedna od djevojaka bila finalistica za titulu Kraljice Hrvatske, druga je pak bivša manekenka i pretendentica za tron TV emisije “Shopping kraljica”, a bilo je tu i kozmetičarki i konobarica.

Njihovi pak klijenti koji su svakodnevno plaćali svoje užitke i okretali brojeve iz oglasnika ili pak tražili seks na preporuku u većini slučajeva uspijevali su ostati anonimni. Ipak, pojedinima su djevojke znale imena jer je riječ o poznatim osobama poput jednog bivšeg nogometaša iz Dalmacije.

Šifre za stalne klijente

Stalnog klijenta zvali su “Ante svećenik”, no čime se on doista bavio i tko je bio nije im bilo bitno dok uredno plaća uslugu koja mu je pružena. Što se tiče 57-godišnjeg taksista individualca V. P., on je u svoje poduzetničke vode upleo desetak djevojaka s kojima je dogovarao pružanje seksualnih usluga. On im je pronalazio klijente, a zarada se kretala od 150 eura pa i više.

Usluge seksualnih užitaka nudio je i tijekom redovnog taksiranja, pritom ne navodeći putnicima kako je izravno upleten, već da ”poznaje neke fine djevojke koje diskretno pružaju užitke”. Međutim, prema policijskim računicama najveću zaradu od troje svodnika imao je 45-godišnji Zagorac koji je unajmio tri stana u Zagrebu te jedan u Velikoj Gorici, a za njega se prostituiralo čak osam djevojaka.

Treći lanac prostitucije iznenadio je policiju. Pred sobom su imali svodnicu D. Š., koja je prije nekoliko mjeseci postala punoljetna. Iako im je i otprije poznata po odavanju prostituciji, u cijelu priču uplela je i svoje prijateljice. Pronalazila im je klijentelu i to isključivo na preporuku, a usluge je zajedno s prijateljicama pružala po hotelskim sobama hotela Westin te po nekoliko stanova.

>>> SKANDAL! TAXIST U ZAGREBU OTVORENO: ‘Djevojčice vikendom seksom plaćaju vožnju!’


Komentari