JEZIVE SCENE U DVORIŠTU OBITELJI: Žestoko se posvađao sa stricem i prijetio mu nožem, a onda je bratić zamahnuo sjekirom…

Foto: Nikola Vilic / CROPIX, ilustracija

Strašne scene odvile su se u nedjelju oko 17 sati u Paragu u dvorištu jedne obiteljske kuće. Kako je otkrila međimurska policija, 20-godišnji mladić je bio nasilan prema svom 44-godišnjem stricu. Vrijeđao ga je i kuhinjskim nožem mahao prema njemu.

U dramu se zatim umiješao i 22-godišnji sin napadnutog strica. On je posegnuo za sjekirom i njome u prsa udario 20-godišnjaka te ga teško ozlijedio.

Ozlijeđeni 20-godišnjak prevezen je u čakovečku bolnicu gdje je utvrđeno da je u događaju zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život te je zadržan na daljnjem liječenju.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstva u pokušaju uhićen je 22-godišnjak te je priveden u Policijsku postaju Čakovec na kriminalističko istraživanje.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je 22-godišnjak s područja općine Nedelišće, a protiv njega će se podnijeti kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu i njega predati pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske.


Komentari