Jesu li krediti bez kamata mit ili stvarnost ?

PR

Sigurno ste čuli da je moguće dobiti prvi kredit besplatno, bez ikakvih kamata. “Zvuči predobro da bi bilo istinito”, rekli bi skeptici, ali ako obratite pažnju na uvjete zajmodavca stvarno ćete moći bez brige uživati ​​u ovoj povlastici.

Uz pomoć Matchbankera – vodeće platforme za online usporedbu financija – pripremili smo vam nekoliko savjeta kako biste mogli uživati ​​u sigurnom kreditiranju bez kamata.

  1. Odaberite kredit sukladno s vašim potrebama

Važno je znati od samog početka zašto vam je potreban zajam. Izbjegavajte posuđivanje više novca nego što vam je stvarno potrebno. To će vam samo dodati nepotrebne dugove.

Ako se osjećate zbunjeni širokom ponudom zajmova, nemojte očajavati! S online financijskim platformama za usporedbu, dobit ćete besplatne savjete kako biste donijeli pravi izbor. Štoviše, moći ćete vidjeti sve postojeće kredite na online tržištu u isto vrijeme na istom mjestu. Matchbanker.hr će na temelju vaših kriterija generirati prilagođeni popis brzih kredita, na kojemu možete odabrati ponudu određenog zajmodavca.

  1. Provjerite sve troškove kredita

Nebankovne financijske institucije često nude naizgled besplatne zajmove. Istina je da možete imati koristi od nepostojećih kamatnih stopa, ali samo za ograničeno razdoblje do isteka roka otplate. Ako ne uspijete vratiti zajam u cijelosti do roka navedenog u ugovoru, morat ćete platiti kamatu. Ona može biti dosta visoka.

Očito je da su krediti bez naknada iznimno privlačni svakome tko želi novac brzo. Međutim, mnogi ljudi ne pridaju dovoljno pozornosti uvjetima koje pružaju zajmodavci, pa završe plaćajući čak i dvostruko više od posuđenog iznosa.

Važno je uvijek provjeriti efektivnu kamatnu stopu (EKS) jer ona sadrži mjesečne, godišnje i administrativne naknade, kao i pristojbe. Dodatni troškovi koji nisu uključeni u EKS su: naknade za odgodu plaćanja, prijevremenu otplatu i druge neobavezne usluge.

Neophodno je znati koje se naknade primjenjuju ako ne vratite kredit na vrijeme. Obično se u slučaju nemogućnosti oplate možete dogovoriti s vašim zajmodavcem na obostranu korist. Bitno je samo da ga o tome na vrijeme obavijestite.

  1. Provjerite rok otplate i uvjete kredita

Važno je znati koliko dugo morate plaćati dok ne vratite kredit u cijelosti. Platforma Matchbanker ovaj korak čini uvelike lakšim, jer ponude na njenom popisu sadrže pregled svih uvjeta koje pružatelj kredita ima.

Većina brzih kredita i pozajmica se nude u razdoblju od 30, 45 ili 60 dana, a iznosi variraju između 300 i 10.000 kn. Vrijeme otplaćivanja brzog kredita je stoga prilično kratko. Pazite da ne prekoračite krajnji rok otplate i uživajte u brzom i sigurnom kreditiranju bez kamata.

Zašto koristiti Matchbanker?

Matchbanker nam dolazi iz Danske, zemlje koja je vrlo poznata po korisnim poslovnim rješenjima. Cilj Matchbankera je olakšati korisnicima snalaženje u zbunjujućem svijetu kredita. Koristeći ovu inovativnu platformu garantirate informiran ulazak u kredit. Čak i ako vam kredit trenutno ne treba, posjetite našu stranicu prepunu odličnih savjeta i proširite vaše znanje!


Komentari